Usb stik

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
user-505091
Registreret bruger

Hvordan får jeg fjernet skrivebeskyttelsen fra en usb stik, det er ikke mig selv der har skrivebeskyttet den.


kaj-emil
Abonnent

  Hej

  På alle USB-stik er der en “knap” hvormed man kan gøre USB-stikket Skrivebeskyttet.

  Skub denne “knap”  for at ophæve skrivebeskyttelsen.

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil


  kaj-emil
  Abonnent

   Hej

   Beklager

   Jeg trækker mit svar tilbage, det er en fejl.

   Med venlig hilsen

   Kaj-Emil

   tips
   tips
   Registreret bruger

    Din USB stik er sansynligvis defekt, men der er også den mulighed at din computer kan indstilles til at ophæve skrivebeskyttelsen, men det er nok en meget vanskelig at lave den indstildning, så måske at du kan afprøve USB stik i en anden computer for og se om den stadigvæk er skrivebeskyttet. Men en ny USB stik koster jo ikke særlig meget, ja jeg vil mene at det er nemmest at købe en ny. Men Kaj-emil skriver også noget som kan hverer rigtig, ja nogle USB stik kan have en lille knap som du skal skubbe til for at ophæve skrivebeskyttelsen.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     USB-nøgler har en indbygget sikkerhed, der beskytter mod at miste data, hvis noget går galt i den. Det er sikkert den funktion, der er blevet aktiveret. Det gør den for at sikre, at du kan kopiere dine data ud, inden USB-nøglen bryder helt sammen. Et eksempel:

     Jeg købte for et års tid siden en USB-nøgle, der mest skulle bruges til test af hastighed af USB-porte. En nøgle, der var hurtig uden at være særlig stor. Da jeg kørte den første intensive test på den, gik den direkte i skrivebeskyttelse. Ombytning hos sælgeren uden problemer. Den nye USB-nøgle gik også direkte i skrivebeskyttelse, da jeg kørte CrystalDiskMark på den. Funktionen er meget virkelig – og ind imellem fejlbehæftet 🙁

     Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.