Ustabil skærm

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
mogenslj
Abonnent

Jeg er pludselig kommet ud for, at min skærm er gået i sort og ind imellem kortvarigt viser billedet. Derefter har jeg prøvet et par gange at skifte til en gammel fladskærm, jeg havde stående. Den virker!

Er der noget, det kan betale sig, at jeg får gjort ved skærmen, eller bør jeg udskifte den, og i så fald: Hvilken kan anbefales?

Min defekte skærm er en Viewsonic VX924, som indtil nu har haft et godt billede. I Komputer For Alle’s test af skærme, kommer jeg frem til, at Acer H223HQ er god. Iflg. Edbpriser er den bare ikke længere til salg. Hvad kan være et godt alternativ?

Venlig hilsen

mogenslj

Tao
Tao
Supporter

    Hej Mogens L. Jønson,

    Jeg vil anbefale dig at bruge nye ledninger for at se om fejlen kan tilskrives disse – det ville være dejligt, hvis skærmen ikke behøves udskiftet. Desuden synes jeg du skal opdatere skærmdriverne på dit PC – bare for at være helt sikker på, at skærmfejlen ej heller kan tilskrives dette. Det gør du ved at gå til skærmfabrikantens hjemmeside og dernæst søge på modelnummeret – dernæst er det muligt at finde og hente en driver, du efterfølgende kan installere på din PC.

    Hvis dette ikke er muligt, har jeg prøvet at undersøge sagen om den omtalte Acer-skærm – og jeg må også konkludere, at den ikke længere er blandt e-butikkers varelager. Vi kan desværre ikke anbefale konkrete produkter, da dette naturligvis kræver ressourcekrævende tests – men mærker som Samsung og Acer plejer at levere en stabil og fornuftig skærm.

    Held og lykke med det hele!


    mogenslj
    Abonnent

      Det første, jeg gør i et tilfælde som dette, er at undersøge forbindelsen og evt. at skifte kablet. Jeg bruger en Black Box ServSwitch, så jeg kan se 2 tilsluttede computere fra samme skærm, og problemet var det samme på begge computere.

      Jeg vil prøve at lede efter en driver og så prøve igen. Jeg giver besked, når det er testet.

       

      Med venlig hilsen

      mogenslj


      mogenslj
      Abonnent

        Hej, Tao!

        Så er det prøvet! Uden held!

        Jeg kunne ikke finde en driver til Windows 8, så jeg tog en til Windows Vista, da jeg skønnede, det måtte være den nyeste. Det er muligt, at den ikke kan køre på min Win8, men så er der vel ikke ret meget andet at gøre?

        Med venlig hilsen

        mogenslj

        Tao
        Tao
        Supporter

          Hej Mogens,

          Kunne du heller ikke finde en driver til Windows 7?

          Før du investerer i nyt, prøv da at kontrollere forbindelsen uden at have din Black Box tilkoblet – således at forbindelsen bliver mere direkte.


          mogenslj
          Abonnent

            Hej, Tao!

            Jeg har kun ledt på Viewsonic’s egen hjemmeside. Der angav jeg produkt: VX924, søg og der kom 3 muligheder: 2 til Windows XP og 1 til Windows Vista.

            Ja, eftersom begge tilsluttede computere havde skærmproblemer, forsøgte jeg at gå udenom Black Box og tilslutte direkte. Samme problem!

            Så jeg konkluderede, at det måtte være skærmen, der pludselig skete noget med. På det seneste har jeg læst Komputer For Alle’s tests af skærme og er kommet frem til, at Acer S242HL CQBID vil være et godt køb, især når jeg kunne finde den til 1270 kr. på Edbpriser. Så hvis ikke du vil anbefale en reparation af min Viewsonic, tror jeg, det bliver den handel, jeg gør.

            Med venlig hilsen

            mogenslj

            Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.