VHS grabber

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
peter-godrim
Medlem

Jeg har lige modtaget KOMPUTER FOR ALLE´s USB VHS- grabber og installeret programet: Fushicai video Honestech DVR samt DirectX 9.0 fra den medfølgende CD, men jeg har problemer med at se den video, som jeg vil overføre.

Jeg har benyttet et S-video kabel og sat opsætningen til S-video og gik ind i Property Settings og fulgte vejledningen i videoopsætningen, satte video standard til PAL_B, men jeg kunne ikke ændre ”video capture device” til den korrekte indstilling, for i rulleteksten i feltet kunne jeg ikke finde ”USB 2860 Videode”, som der står i vejledningen. Der var kun to andre muligheder: ”OEM Device”, som gav en sort skærm, og min bærbare PC´s camera, hvor webkameraet blev aktiveret. Mit styresystem er Windows 7 med 64 bit

 

Jeg har også prøvet min stationære PC og med samme resultat, dog med den forskel, at her var der kun en valgmulighed for Video capture device, og det var ”Canexant 2388x Video Capture”. Der er ikke noget webkamera på min stationære PC. Styresystemet er her Windows XP med 32 bit. Hvad er der galt?

Det lyder i begge tilfælde som et problem med driveren. 

Du bør se efter i Enhedshåndtering, om VHS-grabberen dukker op der, når du slutter den til (driveren skal være installeret først). 

Er det ikke tilfældet, er den defekt og skal byttes.


peter-godrim
Medlem

    Når jeg sætter VHS-grabberen i USB-porten (uden at aktivere programmet “video Honestech DVR”, som er installeret på min PC) kan jeg ikke se grapperen under “enheder til flytbare medier”. 

    Jeg har nu geninstalleret programmet via den medfølgende CD – med grabberen isat – men det hjalp ikke. der dukkede et vindue op med teksten:

    “Der er fundet ny hardware. Der opstod et problem under hardwareinstallationen. Den nye hardware virker muligvis ikke korrekt.”

    Du skal se efter enheden i Enhedshåndtering, der skal den vise sig automatisk, når den sluttes til computeren.

    Og en anden vigtig ting:

    Du skal installere softwaren før enheden tilsluttes computeren. Ellers kan Windows finde på at installere en forkert driver, der blokerer for den rigtige. 

    Om Magix Video Saver! Det gik godt i starten – og jeg har stadig fint monitorbillede & lyd. Men når det kommer til at skulle brænde en dvd, slutter festen. Jeg følger jeres vejledning. Afsnittet om redigering springer jeg over, for båndene er redigeret dengang. Jeg skal til at brænde dvd’en. Problemet er så, at brænderprogrammerne (DVD Maker & Ashampoo) ikke kan finde filen. Mit spørgsmål er så, om videoen overhovedet er kommet ind på harddisken. På grabberen er der en lille rød lampe, men den lyser kun i starten. Kan det indikere, at grabberen måske ikke virker?  Jeg har 2 af slagsen, men de opfører sig ens. Lyser når man starter, men slukker så straks derefter!  

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.