vidio til Ipad

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Mørk
Medlem

hvordan får jeg lagt mine vidioer ind på Ipaden så jeg kan se dem på ferien

Tao
Tao
Supporter

    Hej Mørk,

    Desværre er det ikke så nemt at få videoer overført til din iPad, som det burde være, men her kommer en løsning. Jeg går ud fra at du bruger Windows, hvilket desværre ikke gør det nemmere. Jeg ved ikke lige hvilken type videoer (format osv.) du vil have lagt over på din iPad, men grundlæggende ses to problemer ved at få videoer overført til din iPad. Den første er, at kun enkelte digitalkameraer bruger formater, der fungerer på en iPad. Derfor bliver du nødt til at konvertere dine klip til et iPad-venligt format. Apple tilbyder ikke et Windows-kompatibelt værktøj til at konvertere videoerne – iTunes kan heller ikke klare jobbet, her skal du have fat i et tredjepartprogram til at klare opgaven.

    Først skal du have konverteret dine videoer til et iPad-venligt format. Derfor kan du hente Wondershare Video Converter i en gratis prøveudgave her: http://www.wondershare.com/pro/video-converter-ultimate.html

    Tilføj dine videoer til programmet ved at trykke på knappen Add Files (den første i ruden til venstre) eller fra menuen File, Add Files. Programmet understøtter mange forskellige filformater, så her burde du ikke have problemer. Vælg .mp4 (H.264, MPEG-4 video codec) fra Profile som Output Video Format. Tryk nu på Convert for at begynde videokonverteringen.

    Hvis du vil have overført DVD’er til din iPad, kan du også gøre dette ved at trykke på Load DVD Rom (den anden knap i ruden til venstre) eller trykke på menuen File og derefter Load DVD Rom.

    For at få overført dine videoer til din iPad skal du forbinde iPad’en til din pc og åbne iTunes. Find din iPad under Enheder. Tryk på Film i panelet til venstre og tryk på Sync for at overføre dine konverterede videoer til iTunes.

    Held og lykke med det!

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.