2 skærme til een PC

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
podavi
Medlem

Jeg har længe anvendt 2 skærme til min PC (XP) så jeg kunne “sakse” fra en WEBside til f.eks. et WORD dokument, men nu har jeg vist “pillet” ved indstillingerne så jeg nu bare har 2 helt ens skærme som man jo ikke har meget glæde af. Kan ikke komme tilbage til den oprindelige indstilling:)

Hej

Det lyder som om du ved et uheld er kommet til at sætte dine skærmindstillinger så den kloner billedet, i stedet for at forlænge skrivebordet. Du gør sådan her for at sætte det op som du gerne vil have igen:

Mulighed 1:

  1. Dette virker ikke med alle versioner af Windows XP. En anden løsning på problemet følger længere nede. Prøv at holde Windows-tasten (Den imellem Ctrl og Alt) inde, og tryk på P-tasten på tasteturet. Hvis der ikke sker noget, så gå til step 1 længere nede.
  2. Hvis der sker noget når du trykker på Windows+P, skal du vælge den mulighed der hedder “Forlæng mit skrivebord” 

Mulighed 2:

  1. Klik på Start i proceslinjen. Herefter går du ind i Kontrolpanel
  2. Klik på Udseende og Temaer, og derefter Skærmindstillinger
  3. Klik på fanen “Indstillinger“, og så på Identificér. Du får vist et stort tal på hver af dine skærme. Disse tal svarer til hver skærm. I fanen er der også vist de skærme du har sat til i miniature-udgaver. Tallene fra før står på disse. Du kan klikke på dem, holde musen nede og flytte dem rundt så de står hvor du vil have dem (Eksempelvis skærm 1 til venstre for skærm 2)
  4. Du sætter nu indstillingen fra “Klon mit skrivebord” til “Forlæng mit skrivebord”. Hvis denne mulighed ikke er at finde i fanen, skal du muligvis vælge en indstilling der hedder “Dualview”.
  5. Alternativt, hvis ikke din version af Windows XP viser de indstillinger nævnt i step 4, skal du ind i indstillingerne for grafikkortet. Dette sker i kontrolpanel (Se step 1). Afhængigt af, hvem der har lavet det grafikkort, der sidder i din PC, hedder de noget forskelligt. Det vil typisk enten være NVIDIA Control Panel eller ATI Catalyst Display Settings.
  6. I dette program skulle der være en “wizard” eller en opsætningsguide, der fortæller dig præcist hvad du skal gøre med lige netop din PC.

Hvis ikke menuerne eller de ting jeg refererer til hedder præcis det jeg skriver, er det fordi jeg ikke har en PC med windows XP tilgængelig lige for tiden. Jeg oversatte navnene på menuerne så godt jeg nu kunne, fra microsoft’s egen hjemmeside. Det burde dog uanset hvad, være muligt at gætte sig frem til hvilken menu der tales om, også selvom den ikke hedder helt det samme. 

Jeg håber at jeg kunne hjælpe, og hvis ikke jeg kunne må du sige til, så får jeg fat i en XP-maskine så jeg kan tage et par screenshots jeg kan lægge op, så du kan se hvad jeg mener.

 

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.