Anskaffe 1 Driver

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
kristian-318cd9a774
Abonnent

Jeg har en HP Pavillion PC, den er født med Windows Vista, men nu er harddisken skiftet til en med Windows XP Professionel. Nu mangler jeg en driver til den indbyggede Ethernet controller, er der en der kan guide mig til at få fat i en sådan, jeg kan ikke finde den hos HP. De programmer der kan skaffe opdateringer, kan ikke løse opgaven, når der ingen er. Jeg har købt Advanced System Optimizer, anb. i sidste blad, den kunne fjerne flere gule advarsler i Enhedshåndtering, men ikke dette sidste problem. Jeg har lige nu indstalleret et løst netkort, så jeg kan godt komme på nettet, men jeg ville gerne have den originale til at virke.

Mvh. Kristian

Hvilken model har du præcist? Pavillion er en stor serie af modeller, som du kan se i listen her:

http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-002&h_lang=en&h_cc=us&h_product=12455&h_client=S-A-R163-1&h_page=hpcom&lang=en&cc=us

Når du vælger din model, får du en liste med tilgængelige drivere.

Tak for et kvalificeret svar, jeg kom da længere ind på HP, end jeg har været før, men desværre er det ikke nok, jeg er ved at blive bange for, at mit projekt ikke kan lade sig gøre, jeg synes det er utroligt, hvis det skulle være umuligt, det kan næsten ikke passe, du får computerens data, hvis du gider prøve.           Pavillion a6022.sc   Prod#: GB312AA-UUW   S/N: CZH715H2X0 og så med Windows XP Professionel. Jeg har også prøvet at vælge Windows Vista som var det originale, her var en del flere drivere, men heller ikke en til Ethernet. Når du jo nok behersker det engelske, kan det så ikke lade sig gøre at spørge hos HP, eller det koster penge med det samme. Advanced System Optimizer kunne da få lydkortet til at virke, hvorfor så ikke også internettet.

Med venlig hilsen

Kristian

Tak for endnu et sejt forsøg, jeg har prøvet dit midterste forslag, det så godt ud, og jeg tænkte nu kører det, men desværre så var enheden stadigvæk gul,

Den sidste mulighed kan jeg ikke finde ud af, typen RTL8201E er der tilsyneladende ikke, jeg kan ihvertfald ikke finde den.

Med venlig hilsen

Kristian

Hm, så der mulighederne udtømte – og du har ret omkring Realtek siden, den præcise model er ikke i listen, jeg læste en tand for hurtigt gennem tallene der.

Din bedste mulighed er at sætte et andet netkort i computeren – med XP driver.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.