Antivirus og firewall programmer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
selena2014
Registreret bruger

Jeg har i lang tid haft problemmer med min computer hvor den hele tiden fryser ( står stille )  og kan ikke komme igang igen, så til sidst må slukke for strømmen og starter op igen . Og så kan den lidt igen, prøvet at fjerne programer men intet blev bedre. Til sidst har jeg total formateret den og begyndt helt på ny. Men problemerne kom igen , så fik jeg den ide om ikke det kunne være min antivirus/firewall program F-Secure. Jeg fjernede den helt fra computeren og installerede den igen så gik det bedre , men problemerne vente tilbage . Nu har jeg fjernet den helt og installeret jeres anbefaling comodo firewall sammen med windows egne antivirus program . Men nu er der ingen problemer med computeren mere , den arbejder igen som en raket. Hvorfor giver F-secure og BullGuard sådanne problemer , er de for tunge for computeren eller hvad skyldes. Har jeg installeret den (dem) forkert . Jeg er måløs forstår intet af det hele. Har i nogle ideer ?? Det kan vel ikke kun være min pc som har disse problemer . Min computer skulle nok kunne klare dem idet den er helt ny med Intel i 5 processor 8 gb ram 2 tb hardisk 64-bit operativsystem og jeg bruger windows 7 pro. Er windows security essentials ok som antivirus program eller vil i anbefale en anden som måske er bedre, Venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

Tao
Tao
Supporter

    Du har helt ret i at din computer skal kunne trække disse programmer. Det lyder også mystisk at betalingsprogrammer som F-Secure og BullGuard får den til at fryse. Men jeg kan læse mig til, at der faktisk er en del der har præcis samme problem som dig – løsningen for dem alle er at de har skiftet til andre antivirusprogrammer.

    Microsoft Security Essentials er et rigtigt godt antivirusprogram, der både er effektivt og enormt diskret. Man behøver næsten aldrig tænke på det – det virker bare. Desuden har det scoret rigtigt højt i sikkerhedstests og blevet rost meget af anmeldere. En blanding af både højt sikkerhedsniveau, brugervenlighed og at programmte er diskret og ikke særligt ressourcekrævende har også fået Komputer for alle til at anbefale programmet til vores læsere.


    selena2014
    Registreret bruger

      Tak for svaret, jo det har løst mine problemer , men måske er det noget i bør skrive om i bladet, idet det måske kunne løse mange andres samme problem med deres computer, for hvis du ved hvor meget arbejde jeg har brugt på den, det var næsten så jeg mistede lysten til at skulle gå til computeren for jeg var total i tvivl om hvad det var som gjorde at computeren hele tiden frøs eller arbejde langsomt. Måske kunne i teste det på jeres computer for i er jo eksperter,( ikke som mange af os andre)  og finde ud af hvorfor problemerne opstår med nogle af de store betalings programmer, og kan derved fraråde disse programmer, og anbefale programmer som ikke giver disse problemer.

      Med venlig hilsen fra Ole Mikkelsen og tak for hurtigt svar.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.