Arkivering og åbning af billeder

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
johsluk
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en: Windows 10
Beskrivelse af problemet: Jeg har en Lenovo 510S-08ISH + skærm. Når jeg åbner billedfilen på PC ingen problemer, men min eksterne harddisk – Verbatim 47514 – 2 TB – hvor jeg arkiverer samtlige billeder som sikkerhed vil ikke vise samtlige billeder fra de enkelte filer, som regel efter en længere ventetid kommer de dryppende, men ikke alle. Når man prøver at aktivere de enkelte uåbnede, kommer der et vindue, som meddeler at filen ikke kan åbnes. Løsningen kan måske være at overføre Verbatim lagret til PC, men så har jeg jo ikke sikkerhed for at de ikke forsvinder ved et ‘melt down’.  Sælgeren mener det er mit billedbehandlingsprogram – PhotoScape – som har skylden, men det tvivler jeg lidt på, og hvad har et sådan program at gøre med at kalde billederne frem fra en fil? Er det mon processoren som ikke kan klare den eksterne disk?

Kirsten Pedersen.

Ki

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som om det eksterne drev kører alt, alt for langsomt.

    Prøv at hastighedsteste det med dette program:

    https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskmark/

    En moderne harddisk kan uden videre klare over 100 megabyte/sekund. Hvis du får væsentligt mindre end det, skal du dels sikre, at det sidder på en USB3 port, og dels overveje om der kan være andet, der får hastigheden til at gå i gulvet.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.