Bærbar med WinXP gået ned.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
almendro
Registreret bruger

Éfter jeg i går på reglementeret vis havde fjernet Total Recovery (se vedhæftet) fra min Acer, gik den ned under genstart.

På den sorte skærm kan jeg vælge : Fejlsikret / Fjlsikret med netværk/ Sidst kendte fungerende konfiguration eller Start Windows normalt. Uanset hvilken jeg vælger, starter det ikke op. Ved ‘Window normalt’ kommer WinXP startskærm, men i løbet af få sekunder bliver det til blå skærm, hvor jeg ikke kan nå at læse oplysningerne inden den skifter til sort skærm igen. 

Hvad kan jeg gøre ? Jeg mener,der var en længere artikel i blad 1/2012 om forskellige ‘liv-redninger’.  Er der noget at hente der ?

På forhånd tak.

 

Jeg kan se, at vi har sprunget et vigtigt tip over, nemlig at få genoprettet Windows-opstarten ved hjælp af Windows installations-DVD’en. Ikke alle computere leveres med en rigtig installations-CD/DVD, men hvis du har en sådan, er det ikke så svært:

Start din computer fra en Windows-DVD. Når den er startet, får du mulighed for at vælge reparation (ville gerne vise et skærmskud, men det er i sagens natur ikke helt simpelt at skaffe). Det vil bringe opstarten på plads igen.

Det var et lidt løst svar. Skriv igen, hvis du har brug for en mere præcis beskrivelse.


almendro
Registreret bruger

    Tak for din hurtige reaktion. Jeg har desværre IKKE en installations-DVD. Hvad gør jeg så ?    Jeg har desværre ikke artiklen fra 1/2012 mere.  Var der noget at hente der og kan jeg evt. læse artiklen igen i jeres arkiver ? 

    Mon du kender nogen, du kan låne en sådan CD af? Det ville løse problemet, og er ikke ulovligt. 

    Artiklen i 1-2012 viser flere måder at kopiere dine filer ud på f.eks. et USB-drev, hvilket kan være ganske nyttigt. Jeg kan ikke huske præcist, hvordan det ligger med at skaffe gamle numre, men du kan skrive til [email protected] og spørge.


    almendro
    Registreret bruger

      OK, jeg vil gå videre med det løsningsforslag.

      M.h.t. tidligere blade, så mener jeg, man tidligere kunne læse dem fra et arkiv eller fra CD’erne.

      Med venlig hilsen

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.