bærbarskærm

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kaj skov
Medlem

Skærmen på min bærbar har mange pix der ikke virker, så der er mange striber, lodrette, på skærmen. Jeg har sat en ekxtra skærm til den bærbare og den virker fint. Kan jeg afmonteret skærmen på den bærbar uden det går ud over den ekstra?

eller hvordan kan jeg slukke for skærmen på den bærbare, der er memlig samme billede på begge skærme

Det er ikke en simpel sag at afmontere skærmen helt. Desuden er computeren ikke bygget til at køre uden skærm, og vi formodentlig nægte at starte uden.

Den bedste løsning er at slukke for den interne skærm, og det kan Windows klare. Nu nævner du ikke, hvilken Windows, du bruger, de præcise indstillinger er noget forskellige fra udgave til udgave. Jeg

vedlægger skærmskud, der illustrerer fremgangsmåden i Windows 7. Du skal først til Udseeende og personlige indstillinger, så til Skærm og dernæst til Skærmopløsning. Her kan du vælge en del forskellige opsætninger, herunder at Skrivebordet kun vises på skærm 2. Vælger du det, slukker den interne skærm.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.