Bærebar Pc.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  ulf køllgaard73021 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Lady Anne
Medlem

Jeg har købt en bærebar pc i år. Det er en emachines E527 med windows 7. Efter at jeg havde brugt den sidste gang,( den blev lukket ned på nomal vis ) er alle ikoner m.m forsvundet fra skærmen. Det eneste den viser på skærmen, er det baggrundsbillede jeg bruger af mine børnebørn. Musemarkøren kan jeg flytte rundt med, men pc reagere ikke på noget som helst. Det virker som om, at pc er låst på baggrundsbilledet.

Hvad kan der være galt med den, og hvordan får jeg den til at virke igen?

m.v.h.

Lady Anne


ulf køllgaard73021
Registreret bruger

    Før musen ind midt på skærmen. Tryk højremusetast ned.

    Vælg menupunkt “Opdater” 

    Det lyder som om et program forhindrer den i at blive færdig med at starte.

    Første forslag: Brug Windows’ Systemgendannelse til at bringe computeren tilbage til den tilstand, den havde før problemet opstod. Det er nemt og hurtigt.

    Her er en mere teknisk tilgang, der søger at identificere det skyldige program.

    Prøv at taste Ctrl-Shift-Esc og klik på fanebladet Processer. Det giver en lang liste over alle programmer, inklusive de usynlige, der er aktive i computeren. Klik på kolonneoverskriften CPU for at få sorteret efter CPU-forbrug, og kig så efter om et program bruger 25 %, 50 % eller endda 100 % CPU. Er der et sådant program på listen, kan du slå det ihjel for at se, om Windows kommer på plads igen. Du kan også klikke på fanebaldet Ydeevne og undersøge, om en eller flere af computerens CPU-kerner er belastet fuldt ud. Løsningen er den samme – find processen og slå den ihjel.

    Den permanente løsning er så at fjerne det skyldige program fra computeren.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.