Blueray afspiller på Bærebar

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Jeg har en bærebar med windows vista HP HDX premium X16-1100EO”, der har en blueray brænder i sig. Når jeg vil gerne afspille en blueray film, så virker den perfekt når jeg bare skal se den på bærebaren, men hvis jeg tilslutter den til min fladskærm, så gider den ikke at vise filmen og den kan ikke startes, så længe HDMIen er sat i, så jeg kan KUN se den på bærebaren uden at den er tilsluttet til storskærmen. De har udskiftet Mainboard, men uden held og de har lavet en full recovery på den uden held. Kan I hjælpe mig??

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Det kunne lyde som en kopibeskyttelse. For at kunne afspille Blu-ray-film på en ekstern skærm skal HDMI-udgangen understøtte HDCP-kopibeskyttelse – og du skal ind i skærmindstillinger og vælge den tilsluttede fladskærm som skærm nummer 1. HDCP tillader ikke at du afspiller en film på 2 skærme samtidig, for at sikre mod ulovlig kopiering.

    Så start med at vælge fladskærmen som primær skærm, når den er tilsluttet via HDMI (den bærbares skærm skal være sekundær – vises med et 2-tal i indstillingerne). Virker dette ikke, så prøv at læse i manualen til din bærbare, om HDMI-udgangen understøtter HDCP.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.