BlueScreen-pc går ned

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
niels.c
Abonnent

Min pc går ned temmelig ofte. Windows oplyser at problemet hedder Bluescreen i OS version 6.1.7601.2.1.0.768.3 i en fejlmeddelelse. Jeg har geninstalleret windows, men det hjælper ikke.

Jeg har windows 7.

Hvad gør jeg?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Når windows går ned i tide og utide og det tilsyneladende ikke er en softwarefejl, er det nærliggende at søge fejlen på hardwaresiden. Meget ofte går windows ned hvis dele af systemet f.eks. bliver overophedet, så som udgangspunkt bør du måske holde øje med temperaturen på din cpu og dit grafikkort og se om de er unaturligt høje. Temp på disse komponenter bør ikke overstige omkring 80 gr. som absolut max.

    Check også den generelle køling af maskinen og at alle udluftningshuller er frie og rene…


    niels.c
    Abonnent

      Hej Jan

      Tak for dit hurtige svar.

      Jeg skylder lige at oplyse, at min pc heller ikke kan slukket på normal vis. Den står tændt med windows meddelsen om, at “computeren slukkes”, men intet sker.

      Gør det nogen forskel for din vurdering af problemet?

      Hvordan holder jeg i øvrigt øje med temperaturen på min cpu og grafikkort?


      Tips3
      Medlem

                      Hej

        Du kan jo feks installerer programmet Speed Fan som fortæller dig om temperaturen i din computer, feks i harddisken og i cpu.

        Hvis at det er en gammel computer som du har, kan problemet hvere at det kølepasta som cpu er monteret med er blevet for gammel og så kan det ikke lede varmen væk, og så har du problemet med at hver gang at cpu bliver for varm, ja så er din computer indstillet til og slukke automatisk.

        Nyt kølepasta kan købes hos din PC leverandør, og computer for alle har brugsanvisningen på hvordan du monterer cpu og køleren et eller andet sted på denne hjemmeside.

        Når du har løst dette problem, så kan det hvere at de andre fejl retter sig selv og computeren slukker normalt.

        Når du har åbnet ind i maskinrummet på din computer, ja så kontrollere lige at alle ledninger sidder godt nok fast ind i alle stik og ligende, hvis feks at en stik sidder skrå og måske kun er halvt i er der måske en dårlig forbindelse.

        Og en god malerpensel, er rigtig fin til at børste støv ud med, og ligeledes er det rigtig fin at bruge en almindelig støvsuger, til hovedrengøring af maskinrummet i din computer.

         

                       hilsen Lotto


        niels.c
        Abonnent

          Det var en defekt USB hub, som var årasg til fejlen.

          Den er erstattet nu med en ny og fejlfri.

          Tak for svarene.

          Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.