Brænder problem

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
kaifisker
Medlem

Hver gang jeg lægger en disk i brænderen. Program disk eller tom disk får jeg følgende tekst nederst i mappe vinduet:

Filer, der er klar til at blive skrevet til disken (1)

desktop.ini                       07-01-2011 20:31     Konfigurationsindstillinger    1 KB

————————————————————————————

Jeg har slettet filen flere gange, men den dukker op igen og igen.

Hvis jeg højreklikker på filen og på Egenskaber kan jeg ud for Objektnavn se stien til hvor filen kommer fra.

Der er dog ikke nogen fil i denne mappe.

Kan nogen forklare mig hvordan jeg kommer af med dette “misfoster”

Hej

desktop.ini er en konfigurationsfil der som regel er skjult. Windows laver selv filen, da det er en fil  der gemmer information om filer, genveje og mapper, der er blevet ændret i (Eksempelvis hvis du har ændret et ikon, til et andet)

Tag det roligt, filen fylder så tæt på ingenting som den kan, og hvis du synes den er irriterende at kigge på, kan du godt få den til at “forsvinde”. Det er nemlig en skjult fil, så det er ikke meningen at man skal se den. Du kan ændre indstillingerne for skjulte mapper ved at gå ind i:

Windows 7/Vista: Hold windows-tasten (Mellem ctrl og alt) nede og tryk på “E” for at åbne stifinder. Tryk på Organiser og vælg Mappe- og Søgeindstillinger i dropdown-menuen. Gå derefter til fanen Vis og sæt hak ud for Vis ikke skjulte mapper, filer og drev.

Windows XP: Højreklik på Start og vælg så stifinder. Tryk på Organiser og vælg Mappe- og Søgeindstillinger i dropdown-menuen. Gå derefter til fanen Vis og sæt hak ud for Vis ikke skjulte mapper, filer og drev.

Held og lykke med det


kaifisker
Medlem

    Desværre ændrede det ikke noget.

    Er det da ikke en skjult fil? Hvis du har sat indstillingerne til at den ikke må vise skjulte filer og mapper, burde den ikke vise den. Hvis desktop.ini af en eller anden grund ikke er en skjult fil, kan du skjule den ved at højreklikke på den, gå ind i egenskaber og hakke af der hvor der står “Skjult”. 


    kaifisker
    Medlem

      Denne funktion har jeg forsøgt mig med og med “Vis skjulte filer” slået til, er mappen der under “Egenskaber” henvises til, gabende tomt.

      Jeg har invisteret i en avanceret renseprogram fra PC TOOLS, der har ord for at finde løse ender. Dette program løser heller ikke problemet.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.