Byg PC kolosal billig

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Tips3
Medlem

           Tips og vejledning til PC selvbygger

Når at vi bygger computer, ja hvem påstår at den skal hvere ny ??????????

 

Vi forestiller os at vi lige har en brugt computer som er lidt letter defekt, og ja så var vi jo også lige på besøg hos onkel Thormod, ja han havde jo lige en gammel spand af en PC vi fik med hjem for en rimelig pris.

Og den anden dag, ja vi var jo lige inde i en genbrugsforretning, og vupti, ja en pæn brug for 200, og den skulde jo også lige med hjem.

 

Og så går den store selvbygger jo igang med at skille alle 3 computer, ja simpelhen pille alle reserverdele ud og sorterer det pænt, og kasserer det umildbare ringeste.

 

Og ja så vælger man jo den pæneste kabinet, og monterer det hele op fra bunden, så det er skruet godt sammen og pæn rengjordt, og ja så ender det jo med at man har en velfungerende computer med Windows XP til små penge.

 

Og ja 2 dages arbejde kan det jo nemt koste, men i kender jo den med at selv gjordt er vel gjordt, og når at man selv har bygget sin egen PC, ja den elsker man da nærmest ubegrænset, det er simpelhen byens bedste computer.

 

Og jeg sidder da lige også og skriver på en selvbygger / genbrug.

Og os der er lidt miljø venlige, synes da ikke at vi vil præsentere verden for mere affald end højest nødvendigt, så grøn er vejen frem.

 

                 Hilsen Lotto

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.