C-drev fyldt op

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
agervig43
Medlem

Jeg har en Asus N90S med 2 500 GB harddiske indbygget Den ene harddisk som er delt i 2 partitioner et os(C) og  data(D)-drev. C- Drevet er fyldt op der er kun ca. 2gb. tilbage så jeg kan ikke defragmentere C-Drevet , det kræver mindst 10 % ledig plads, på D-drever har jeg 302 gb ledig plads. Så spørgsmålet er kan jeg gøre D-Drevet mindre samtidig med at C-Drevet bliver større, og hvordan gør jeg. Eller skal jeg flytte filer fra C til D-drev og hvordan gør man det.

Den anden harddisk som også er del i 2 partitioner,  har jeg ikke problemer med den bliver brugt til henholdsvis musik og billeder den er delt ligelig med 232 gb. på hver. 

Hilsen

Thomas Kristensen


larsjensen
Abonnent

    At gøre dit D-drev mindre er ikke svært.
    Du skal ind i diskenhed (kontrolpanel, administration).
    Dér højreklikker du på dit D-drev og der efter på formindsk diskenhed.


    klaushp42
    Registreret bruger

      Hej

      Prøv først en diskoprydning på C-drev og se hvor meget plads det give og så flyt mappe med dokumenter til D-drev når du forminsker d få du ikke automatisk mere plads på c der skal være fri plads til højre for c få at udvide c- 


      agervig43
      Medlem

        Hej Klaus

        Jeg har prøvet diskoprydning, det gav ingenting. jeg har flyttet alle mappet over på en ekstern harddisk. så D-drevet skulle være tom men der er tilsyneladende stadig lidt over 3 GB. på drevet som jeg ikke kan se, så når jeg formindsker D-drevet deler den den i to og C-drevet bliver ikke større.

        hilsen

        Thomas


        agervig43
        Medlem

          Hej nu har jeg lavet et skærmskud som du kan se er der stadig væk noget på C-drevet, selv om jeg har lagt det over på extern harddisk. Når jeg går ind på D-drevet så siger den at mappen er tom er tomt


          klaushp42
          Registreret bruger

            Hej

            Prøv dette link om ikke de 2 sidste svar der kan hjælpe dig linket i mit svar der viser hvordan man kan flytte en partition.

            http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/programmer/problemer-med-at-aabne-word-dokumenter


            agervig43
            Medlem

              Hej Jeg har nu fået løst problemet, jeg havde en dokument mappe der indeholdt filer på tilsammen51 GB på C-Drevet. De er nu flyttet over på D-Drevet så nu er der masser af plads på C-Drevet.

              hilsen

              Thomas

              Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.