C-drevet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  zuenonentu 13 år siden.
Oprettet af
HelleM
Medlem

Jeg har en fem-seks år gammel laptop, som er blevet meget langsom trods regelmæssige oprydninger, så jeg tænkte, at jeg ville tømme så meget som muligt, lægge al min musik (dvs. omdanne 5-600 klassiske CDer til MP3 filer) og fotos på den og koble den til min forstærker så jeg kan spille musikken på den måde (jeg synes ikke, det fungerer med klassisk musik på MP3-afspilleren). Men ligegyldigt hvad jeg gør får jeg at vide, at C-drevet er helt fuldt. Jeg har slettet, afinstalleret, og defragmenteret alt, hvad systemet har foreslået og efter råd fundet på nettet, og selvfølgelig også tømt recycling bin, men jeg får stadig samme besked (det virker nærmest som om C-drevet bliver mere og mere fyldt op, jo mere jeg fjerner, og der kan kun være ganske få CDer på den. Har jeg overset noget, eller skal jeg bare skrotte PCen?


zuenonentu
Abonnent

    Hej Helle

    Jeg synes ikke du behøver at skrotte din pc. En løsning på problemet kan være at købe en ekstern Harddisk:

    http://www.edbpriser.dk/Search/Products.aspx?q=&qft=&s=&cpath=1-2-16&qt=Fql&nf=strmatrix6%3a^%22Ekstern+harddisk+%C2%A40.0000000000%22%24%C2%A7specifictaxonomy%3a^Hardware|2%2fHarddisk|16%24

    og lægge musikken over på den. På den måde undgår du at C-drevet bliver fyldt op. Dette vil også øge hastigheden på Windows da Windows bare bliver langsomt når det er halvt fyldt.

    Mht hastigheden kan det være du bruger dine RAM fuldt ud, så du evt må putte lidt mere i 🙂 Derudover kan det være at din registreringsdatabase er fragmenteret og/eller bare fyldt med ubruglige nøgler. Dette er noget CCleaner kan hjælpe dig med at rydde op i (:

    Håber du kan bruge svaret.

    Mvh

    Jannik Davidsen

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.