Cloning af windows 10 mislykket

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 3 år, 4 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Cloning til SSD harddisk er mislykket, ja computeren kan ikke starte fra SSD der kommer en besked på skærmen om at jeg skal tilslutte en prober harddisk, jeg har også prøvet om jeg kan installerer Windows 10 fra en DVD, men det vil den heller ikke, installationsprogrammet kommer med den besked at harddisken er låst, men den er indstillet til GPT disk og det er det som  passer til min computer. Jeg har clonet med Macrium Reflect 7 og tilsyneladende er det lykkes med et godt resultat, hvordan kan jeg låse SSD harddisken op ??????????? så computeren kan starte fra SSD harddisken.

Se vedhæftet fil.

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jeg bemærker, at det er en forholdsvis lille SSD, du har. Men det er nok til Windows, det går fint.

    Så vil jeg foreslå, at du installerer Windows fra bunden i stedet for at klone. Windows kan hentes her:

    https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

    Det er den nyeste version, det er bedre end at bruge en DVD med nogle år på bagen. ISO-filen skal lægges på en USB-nøgle (eller en DVD), det er der værktøj til på Microsoftsiden.

    Start med at fjerne alle partitioner fra SSD’en, så Windows kan være herre over, hvordan det skal gøres. Sluk så computeren, fjern kablerne fra den mekaniske harddisk, og start fra USB-nøglen. Nu bør den genkende SSD’en som det rigtige sted at installere Windows, og klare detaljerne uden vrøvl.

    Når det er overstået, kan du slukke for computeren og tilslutte din mekaniske harddisk igen. Der kan du finde alle dine dokumenter. Programmer skal dog som regel installeres igen.

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Det vil jeg prøve, jeg vender tilbage når at det er lykkes. Harddisken er en Kingston SSD på 120 GB og Windows 10 og alle programmer fylder 30 GB så der er plads nok på harddisken.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.