Comodo Time Machine

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
ehk®
Abonnent

Jeg har fået et problem med min bærbar, den vil ikke starte, så jeg har prøvet at starte den med Comodo sam jeg har installeret, men jeg kan ikke få det til at virke, når jeg trykker på Home tasten under opstart, kommer der det rigtige skærmbillede op, men når jeg går op til Restore System og trykker enter, tager den blodt et nyt snapshot, det kan jeg jo ikke bruge til noget, er der en som har prøvet Comodo og har fået det til at virke?

Hilsen Erling

Det sidste først: Jeg har haft Comodo Time Machine installeret, endda på en computer med en ret kompliceret opstart, og det virkede efter hensigten. Pladsforbruget var dog grund til at jeg fjernede det igen.

Så til en løsning. Hvis du har en Windows installations-CD/DVD, kan du starte computeren fra den, og derfra vælge reparations af Windows opstart. Det deaktiverer Comodo Time Machine og bringer den almindelige start tilbage.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.