CPU AMOK :-/

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
erra0217
Medlem

Har lige instaleret NORTON igen: Brugt andre gratis anti-virus et par år, den advarer bla. om uventede ting og advarer lige.

Uden jeg belaster noget bruger min processor sig 100% et par sek. programbeskrivelsen er windows Audio Device Graph Isolation. proces id 1072 ingen handling nødvendig MEN det er jo en advarsel!

Ps: Jeg blev glædeligt overasket over NORTONS brugerflade hvor man nu selv kan følge med i hvad den laver meget detaljeret og selv korrigere programmet den får 3 ud af 3:)

mvh. Erling

Det er et problem i Windows’ lydsystem (ikke i Norton), som kan få computeren til at gå delvist i stå nogle sekunder ad gangen. Ser man en film, kan det være ganske generende. Det sker i Windows Vista og 7, ikke i XP.

Problemet kan undgås på en nem måde ved at slå Windows’ lydeffekter fra. Det gør du sådan (jeg vedlægger skærmskud):

1) Højreklik på højtalerikonet nederst til højre og vælg Afspilningsenheder.

2) I listen dobbeltklikker du på den enhed, der er markeret med et grønt flueben.

3) Vælg fanebladet Udvidelser, sæt flueben ved Deaktiver alle lydeffekter, og klik OK to gange for at sætte ændringerne i kraft.

Derefter vil problemet med for meget CPU-forbrug ikke længere optræde.

Det underliggende problem er formodentlig en driverfejl. Så hvis du vil helt til bunds i det og have lydeffekterne tilbage, skal du finde en ny driver til dit lydkort.


erra0217
Medlem

    Hej Henrik tak for hjælpen bare og vide hvad der sker hjælper 100%

    mvh. Erling Rahe

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.