cursors blinker

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  seniorproppen 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
niels-henrik
Registreret bruger

Efter et stykke tid begynder cursors at blinke helt vildt. Hvis jeg arbejder i et word dokument overtager den markøren den lodrette streg der viser hvor langt du er kommet i teksten. Har prøvet at gå ind indstillinger for musen men det hjælper ikke


seniorproppen
Abonnent

    Til Niels-Henrik

    Prøv for eksperimentets skyld at skrive en længere tekst i operativsystemets medfødte “skrivemaskiner”  – NotePad og WordPad

    Hvis problemet med den vildt blinkende cursor forsvinder, vil jeg tillade mig at mene, at fejlen ligger et eller andet sted i Word-programmet.

    Hvis problemet med den vildt blinkende cursor ikke forsvinder, vil jeg tillade mig at mene, at fejlen ligger et eller andet sted i operativsystemet.

    Oplys venligst resultatet af ovennævnte afprøvning.

    Oplys venligst hvilket operativsystem computeren er udstyret med.

    Oplys venligst hvilke former for installations-DVD’er du har.

    M. v. h.  ~   “Seniorproppen”

     


    niels-henrik
    Registreret bruger

       

       

      Jeg forsøgte at skrive en tekst i NotePad og i WordPad, cursoren blinkede ikke. Men da jeg med programmet klippeværktøj beskrevet i KfA for nogen tid siden ville sætte en kopi af teksten ind i et nyt word dokument begyndte den at blinke vildt. Jeg har med samme klippeværtøj forsøte at beskrive min PCs operativsystem, men jeg ved ikke om det er tydeligt nok. M.h.t.installations-DVD så har jeg to DVDer der er betegnet Toshiba Recovery media creator, der skulle gendanne komputeren til dens oprindelige fabriks tilstand. Det er en DVD som jeg selv har kopieret da jeg fik PCeren i mai 2010. Herudover har jeg en DVD til Office Professionel 2010 Der hedder sikkerhedskopidisk.


      niels-henrik
      Registreret bruger

        niels-henrik
        Registreret bruger

          seniorproppen
          Abonnent

            Til Niels-Henrik

            Som jeg læser din tilbagemelding, så har du ingen problemer med cursoren i NotePad eller WordPad.

            Det ser også ud som om, at du har forsøgt at medsende indtil flere ”skærmskud” til orientering om fejlen med den blinkende cursor.

            Desværre bliver dine ”skærmskud” kun vist som små røde krydser på min computer.

            Uanset dette vil jeg på foreliggende grundlag mene, at da fejlen med den blinkende cursor kun optræder i dine Word-programmer, så må der være et eller andet galt med opsætningen i dine MS-Office  (Word) system-programmer.

            I dit tilfælde ville jeg gøre følgende i den nævnte rækkefølge.

            Afinstallere alt hvad der blot minder om MS-Office (Word) system-programmer.

            Overføre alle dine personlige Word-dokumenter til en ekstern harddisk eller USB-nøgle.

            Rense computeren med CCleaner – Wise Care 365 – MalwareBytes AntiMalware.

            Slukke og genstarte computeren – Kontrollere at der fortsat ikke er nogen problemer med cursoren i NotePad eller WordPad.

            Gennemføre en kontrolleret geninstallering af MS-Office (Word) system-programmerne.

            Slukke og genstarte computeren – Kontrollere hvorvidt der fortsat er problemer med cursoren i Word.

            Hvis der ikke er nogen problemer med cursoren i Word, er fejlen fjernet og alle kan være glade.

            Hvis der fortsat er problemer med cursoren i Word, må du sende mig en tilbagemelding, så vi kan angribe problemet på en anden måde.

            M. v. h.  ~ “Seniorproppen”


            larsjensen
            Abonnent

              Du kan også prøve den nemme først, hvilket er en reparation af Office!

              Kontrolpanel | fjern et program | fremhæv Office | rediger | reparation.

              Jeg kom til at tænke på, om problemet også optrådte i Excel. Er det noget, du har undersøgt?


              niels-henrik
              Registreret bruger

                Jeg har prøvet den lette løsning og det var besværligt enda. Jeg har taget et billede (foto) for at vise jeg har fået en opdatering af Mocrosoft Office Professionel 2010. Men lige meget hjælper det. Et øjoeblik efter jeg åbner for et Woed dokument begynder courseren at blinke. Jeg har prøvrt at se om det også sker i Publisher som jeg bruger meget, og jeg har set om det sker i Excel, men der sker det ikke. Når jeg åbner for et Word dokument kommer den sorte lodrette streg frem, den der viser hvor teksten skal vises, men efter nogen tid, måske når jeg flytter musen så ændre stregen udseende og bliver til et blinkende timeglas og samtidig forsvinder den sorte lodrettestreg. Efter flere gentagne tryk på en tast f.eks. punktum, eller det samme bogstav ændrer det blinkende timeglas sig til den lodrette streg men smutter så tilbege til blinkende timeglas. Det er specielt irriterende hvis der er noget der skal rettes og du skal finde ind en allerede skrevet tekst. 

                Jeg har ikke megen lyst til at forsøge med den lange løsning, specielt er jeg ikke meget for at skulle overføre personlige Word dokumenter til et midlertidigt lager medie, og så føre dem tilbage igen. Jeg er bange for at jeg må leve med den blinkende coursor.

                Jeg synes der er brugt mere end rimelig tid på problemet min og jeres, og jeg er meget fustreret, men hvor skal man gå hen med sin fustration, tingene skal fungere, jeg skal kunne lave noget med mit IT, og selv om man lærer af det, når det lykkes så er det ikke det jeg synes er sjovest at bruge for meget tid på. 

                Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.