Disk Boot Faliure

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 dage, 19 timer siden.
Oprettet af
snuby2
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en: Windovs 10. er født som Windows XP
Beskrivelse af problemet: Den holdt op med at virke, midt i jeg var ved indlægge et pogram, så slukkede jeg og vilde sarte på ny, så kom den med delse. Disk Boot Faliure,insert system Disk AND press enter. Jeg har prøvet jeres pogram fra bladet, med windows 10 på USB nøgle (14-03-2017)men uden resultat. Den starter op, viser lige et glimt af HP, og går så til , Disk Boot. har i et godt råd. ? MVH Snuby  PS. Jeg har ingen system disk, hvor får jeg fat i sådan, jeg har kun windows xp med cd,

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Det er – desværre – harddisken, der er gået i stykker. Løsningen er at købe en ny harddisk – og helst en ny PC. En computer født med Windows XP er gammel, og langt ude over sin forventede levetid. Der er også andre dele, der kan give op – derfor min anbefaling af en fuld udskiftning.

    PS “Systemdisken” er den harddisk, der rummer opstartsfiler og Windows. Når din computer pludselig ikke kan finde en sådan, er det et præcist tegn på, at harddisken er gået i stykker.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg