driver problem ?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  hans-j¿rn 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Per Heuser
Medlem

Først tak for et rigtigt godt blad. Undertegnede har en dell Dimension 5150. fra 2006. Nu har jeg fået problemer med DVD/cd-rom drevet som er af typen Hitachi DV+/-RW 16x. Problemet er opståt efter at jeg opdaterede forskellige programmer, samt brugt programmet Speedupmypc.

DVD kan ikke læse cd eller dvd. Når jeg går ind under enhedshåndteringen gennem kontrolpanel og egenskaber for system og hardware ser jeg et gult mærke under dvd drev. Ud for mærket står HL-DT-ST DVD+RW GSA-H221N.

Jeg har prøvet at slette denne driver og derefter downloadet 3 nye drivere fra Dell en af gangen som hører til mit drev uden at det er lykkedes at få DVD drevet til at virke.

Jeg har også været inde på Hitachi`s hjemmeside og downloadet driveren til mit drev med samme resultat.

Min egen opfattelse er at det er et driverproblem ?. Men er nu kommet i tvivl om jeg afinstallerer og geninstallerer driverne rigtigt. 

Jeg har også prøvet at ændre systemgendannelsen til før jeg lavede opdatering og brugte speedupmypc.

Håber at I et godt forslag  🙂

 

Med venlig hilsen Per Heuser


hans-j¿rn
Registreret bruger

    Jeg ved ikke om det hjælper, men ville nok prøve at rense maskinen med programmet Ccleaner(gratis) for at være sikker på at evt rester ag gml driver var borte.

    Du skal også være opmærksom på, at nogle driver bare bliver downloadet, men ikke installeret, de ligger så gerne i hentede filer/middeltidige filer og skal så udpakkes derfra

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.