Drivere

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
arne jensen-3cbc344a09
Abonnent

Hej computer!

Jeg har købt ny harddisk og prøvet at lægge den ind i computeren, det gik nemt nok med at få den i, men da jeg skulle instalere den, kom den op med at der manglede drivere, hvordan får jeg overført dem fra den gamle til den nye? da jeg vil bruge den som c-drev. Den gamle ville jeg bruge somd-drev. Har i en nem måde at klare det på.

Ps. Tak for jeres gode råd og vejledninger, det har hjulpet mig mange gange, til at finde nogle løsninger.

Mvh Arne Jensen 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Arne,

    Du kan ikke umiddelbart flytte hele systemet fra den ene harddisk til den anden. Hvis du vil have C-drevet til at være den nye harddisk, skal du desværre geninstallere dit styresystem.

    Angående driver kan du bruge Enhedshåndtering til at finde disse (Højreklik på Computer, vælg Egenskaber og tryk på Enhedshåndtering i panelet til venstre). Ellers kan drivere findes på harddiskproducentens hjemmeside, ved at indtaste modelnummeret i deres søgefelt.

    Held og lykke med det!


    Anonym

      Hej 

      I kfl 2.2007 var der et program  som hed Paragon drive copy som jeg har brugt til at kopier hele mit c drev over på en ny disk .den ny disk blev sat i som slave og så når det hele var kopieret over blev den flyttet så den blev master. jeg ved ikke om programmet stadig findes eller om der er andre pr.

      mvh klaus

      Som Klaus siger findes der programmer, der løser opgaven, fx dette gratis EASEUS Disk Copy: http://www.easeus.com/disk-copy/feature.htm

      Med det kan du kopiere hele C-drevet til den nye harddisk.

      Derefter skifter du kabler eller bootindstillinger, så computeren starter fra den nye disk. Når du har sikret dig at alt fungerer, kan du formattere den gamle og bruge den til datalager.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.