DVD-brænding. FEJL

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Har brændt nogle DVD’er i Windows (7) DVD Maker. Det gik udmærket med DVD-R, indtil jeg ilagde en DVD+R/RW, så gik det galt. Brændingen mislykkedes.
Jeg fortsatte så i Nero Free Easy Burner med almindelige DVD-diske (DVD-R), som gik udmærket. Da jeg ville forsøge igen at brænde på en DVD+R/RW, opstod der igen fejl, og brændingen mislykkedes.
Desværre skete der også det, at disketteskuffen (drev E) ikke kunne skubbes ud. Der lå en DVD i, som jeg skulle kopiere i forbindelse med brændingen. Skuffen var som smeltet fast i PC’en. Ved at højreklikke på E-drevet og Skub ud … , meddeltes det, at der var opstået fejl, så skuffen ikke kunne skubbes ud.
NB! Skuffen kunne åbnes dagen efter!!?

Jeg tog så min gode, gamle Windows XP til hjælp, og brugte Nero Burning ROM SE. Her gik det også godt, indtil jeg igen forsøgte mig med at ville brænde på en DVD+R/RW. De samme fejl opstod, men dog kunne disketteskuffen åbnes.

Kan man ikke brænde videoer på DVD+R/RW?

Det lyder som om dit drev eller medierne står for problemerne her…

Først: Hvis det går i baglås, kan du bruge en udfoldet papirclips til at åbne skuffen manuelt. Et lille hul på drevets forside gemmer en udløserknap.

Der er ikke noget problem med DVD+R eller DVD+RW skiver som sådan, men ældre drev er ikke kompatible med både DVD-R og DVD+R på en gang, her vil det være nødvendigt at bruge den medietype, der passer til drevet.

Afspillere kan så have problemer med at aftaste DVD+RW, der har en anden farve (bølgelængde) end DVD-R / DVD+R skiver, men det er en anden sag.

Hvis dit drev er kompatibelt med DVD+R (det vil jeg faktisk tro, ellers blev de afvist på forhånd), kan problemet ligge i skivernes kvalitet. Hvilket mærke bruger du?

Endelig er der den mulighed, at dit drev er slidt og skal skiftes.


sessan2
Abonnent

    Hej Henrik Ræder!
    Skiverne DVD+r/RW er fra Philips. Har fået dem af en bekendt (det kan da være, at han har givet dem væk, fordi er dårlige at bruge!?).
    Min PC er en Acer Aspire 7552G, som kun er et par år gammel. Jeg bruger ikke drevet så tit, så jeg kan ikke forestille mig, at det allerede skal skiftes. Det fungerer som sagt udmærket, når jeg ikke bruger de DVD+R/RW, jeg har fået foræret. Jeg har brændt et par DVD-R efterfølgende, og det gik udmærket.
    Mon ikke det så er skiverne fra Philips, det er galt med?

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.