erecovery

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Weye1
Medlem

Til Komputer for alle.

Min pc har være nede og så måtte jeg bruge min erecovery cdér som jeg selv oprettede da jeg brugte pcèn første gang.

Nu er problemet det at nederst på skærmen (preparing instalation) kommer frem hver gang jeg starter op  installere fra 11/12 install erecovery solution Pleace wait  men den bliver aldrig færdig selv om jeg lod den køre i mere end to timer.

Selve processen 11/12 står nederst på skærmen og kan ikke fjernes uden at jeg vælger ctrl ,alt og del og vlæge start job liste  afslut job ! så  nu kan jeg få min skærm hel igen.

Er det min ererovery cder der er problemet ? Hvis det er det må jeg heller ansøge om køb at erecovery cdér så jeg kan opsætte min pc igen.

PS. Efter ny installation hedder mine drev harddisk nu

Acer ( C: )  og Pqservice ( E: )

E drevets navn fremkommet af sig selv.

Jeg fandt ved kontrold panel – adminstration- computer adminstration –diskhåndtering følgende 11,71 gb i orden Eisa konfiguration ( ved højre klikke  kommer kun et hjælp  menu frem).

min harddisk var fra begyndelsen af delt i to ,efter nogle år valgte jeg at lave mit drev om til et nemlig drev C.Skal jeg ved genskabelse at mit drev igen vælge to drev og hvis hvordan, da drevet jo selv valgte sit navn Pqservice E ( Normal var drevet et E drev.

Jeg håber i kan hjælpe mig.da det er irriterende når der ikke sker nogen recovery.

Hilsen

Tom Weye Nielsen

Den lille EISA-partition er en vigtig del af eRecovery og bør ikke slettes. Den bør heller ikke bruges til andre formål, og jeg vil faktisk foreslå, at du fjerner drevbogstavet, så den ikke viser sig i det daglige. Det gør du i Computeradministration / Diskhåndtering. Højreklik på partitionen og vælg Skift drevbogstav og sti…

i Diskhåndtering kan du også se, om C:-partitionen fylder harddisken ordentligt ud. Gør den det, er der ingen grund til at foretage sig mere. Lad EISA-partitionen ligge i fred, du kan få brug for den i fremtiden, hvis du skal gendanne computeren igen.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.