Extern Harddisk vises ikke på PC

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  gh.bruun 1 år, 1 måned siden.
Oprettet af
gh.bruun
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet: Jeg har en Medion stationær PC som pludselig ikke vil vise min externe harddisk når jeg tilslutter den vis USB. Harddisken vises fint under “Enheder” men er ikke en valgmulighed som destination for f.eks. backup. Jeg har prøvet samtlige USB udgange uden held. Jeg har forsøgt at sætte en alm. USB stik i PC’en og den vises fint. Jeg har også forsøgt at tilsluttet den externe harddisk til en anden PC og der vises den også fint med det samme jeg plugger den i og backupprogrammet kan også se den som en destination. Hvad kan være galt? Håber I kan hjælpe.

Mvh.

Gitte Bruun

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Gitte

  Det lyder som om Windows har mistet tildelingen af drevbogstav til det eksterne drev. Det er nemt at rette – du skal bruge Diskhåndtering – højreklik i Start-menuen for at finde det.

  Der bør det eksterne drev vise sig. Højreklik på det, og vælg Skift drevbogstav og sti… Det giver et ganske lille vindue, hvor du kan vælge drevbogstav. Så bør det dukke op, både i Stifinder og andre programmer. Her er et eksempel på, hvordan det ser ud i Diskhåndtering:


  gh.bruun
  Registreret bruger

   Hej Henrik

   Det virkede, tusind tak for hjælpen😊😊😊😊😊

   Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.