fjerne gammelt program NERO

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
123felix
Abonnent

Hej Komputer for Alle.

Jeg har abonneret i rigtig mange år på bladet som er super, men først nu har jeg et problem jeg vil stille jer på “Spørg Os”

Jeg har en PC VAIO fra SONY PVC W1/g (engelsk) udgave. Købt i 2003 med Windows XP Home og Pentium 4. Som er en alt i et med DVD optager/afspiller, Musik afspiller og så en PC.

Mit spørgsmål går på hvordan får jeg et program deleted fra PC´en.

Det er et NERO program, hvor man kunne downloade et prøveprogram med at brænde DVD/CD som Vaioen ikke ville udføre, da SONY har sine egne programmer.

Dette program hedder NERO 7 version 7.02.6445 og fylder 479,00 MB. Det er/var

et prøve program gratis, men senere kunne jeg ikke hente flere prøve udgaver ned!

Nu vil jeg gerne af med det, men når jeg beder PC´en om at Remove, sætter den igang og der kommer en tekst “Gathering required information” herefter popper der et vindue op der siger “Shellmanager database is corrupt or missing” så klikker jeg ok.

Derpå popper et nyt vindue op der siger “Fatal errow during installation”.

Hvad skal jeg gøre for at få fjernet programmet, det fylder immervæk 479 MB som jeg gerne vil have tilbage til PC´en, da Lokal Disc kun er på 30 GB og VAIO D er på 147 MB.

Men venlig hilsen

Felix

 

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du kan prøve at finde K-CD 12-2010 frem fra gemmerne og installere RevoUninstaller – dette program er sublimt til at fjerne genstridige programmer og meget bedre end windows’ egen ‘fjern programmer’.

    RU fjerner alle rester og rydder grundigt op i registreringsdatabasen efter afinstallering – i menuen skal du vælge den metode der hedder ‘avanceret’ i stedet for den der er valgt på forhånd – derved får du en optimal oprydning


    123felix
    Abonnent

      Hej Jan.

      Det lykkedes med programmet fra K-CD-12-2010 RevoUnstaller at fjerne NERO programmet, tak

      Felix

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.