Flytbar disk

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
spurv8799024
Abonnent

I min PC’er er der 5 ledige flytbar disk porte ( G,H,I,J,K) men når jeg vil tilslutte min eksterne harddisk eller en USB nøgle, opretter min PC’er en ny port “L”. Det betyder nårmalt ikke noget, men nu vil jeg gerne installere Backup programmet “DUPLICATI”, og så er det jeg skal fortælle hvilken port den skal kopipere til. Men her kommer kun de 5 ledige drev frem, og ikke “L” som den eksterne harddisk sidder på. Hvordan får jeg programmet til at kopiere til den port når den ikke vises i de valgmuligheder der kommer frem under installationen? Det nytter ikke at flytte harddisken til en af de andre indgange, da den opretter port “L” alle steder. Håber I kan hjælpe

Hilsen Kurt Andersen

Er de fem drevbogstaver tilknyttet en kortlæser?

Med Windows’ Diskhåndtering kan du ændre bogstav på de forskellige drev. Den starter du ved at højreklikke på Computer og vælge Administrer, så står Diskhåndtering nederst i listen til venstre.

Højreklik på fx G-drevet, vælg Skift drevbogstav og sti…, og tildel enheden et bogstav højere oppe i rækken. Det giver plads til at den eksterne harddisk kan blive G:, næste gang den tilsluttes. Jeg vedlægger et illustrerende skærmskud – ikke helt den samme situation, men tæt på.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.