Foretrukne

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ole hvidesten979154
Abonnent

Tak for et velskrevet og indholdsrigt blad.

Jeg har følgende spørgsmål:

Jeg har en stor samling internetgenveje i mappen ”Foretrukne” Da jeg kun benyttede Windows Internet Explorer blev hver af disse genveje gemt med deres  særegne ikon, hvilket ofte er en hjælp, når man skal finde det ønskede web-site.

Men efter at have installeret Google Chrome er næsten alle ikoner ændret, således at de nu ligner hinanden – nemlig en cirkel med blåt i midten omgivet af farverne grøn, rød og gul.

Hvordan får jeg genskabt de oprindelige ikoner?

 

Med venlig hilsen

 

Ole Hvidesten

Prøv at sætte Internet Explorer som standardbrowser.

Denne ganske smarte funktion findes ikke som standard i Chrome. Det kan lade sig gøre at tilpasse ikonerne manuelt, men det er ikke noget helt lille arbejde.

Hej Henrik

Tak for svaret. 

Jeg har IE som standardbrowser, men det løser ikke problemet med de ca. 1.000 ens ikoner, jeg har fra Google.

Findes der ikke andre muligheder for at konverterer disse til den originale udgave end den manuelle – for det er da helt håbløst?

 

Mvh

 

Ole

Jeg vil foreslå at sætte Windows til at genopbygge ikonerne ved at slette den fil, de er gemt i. Idet jeg går ud fra at du har Windows 7, kan du finde filen med de gemte ikoner Iconcache.db her:

%USERPROFILE%AppDataLocal

Slet Iconcache.db og genstart Windows. Så genopbygges alle ikoner fra bunden med de aktuelle indstillinger.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.