Formattering af ekstern harddisk

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  zuenonentu 13 år siden.
Oprettet af
bjarne l. s¿rensen
Abonnent

Jeg købte for en tid siden en 2 TB ekstern harddisk til backup. Den løb forbavsende hurtigt fuld, og jeg besluttede mig for at slette den fuldstændigt og så konfigurere mit backup program (Cobian Backup) noget bedre.

Derfor formatterede jeg harddisken med det resultat, at den nu ikke kan bruges, da den ikke er formatteret, og ligegyldigt, hvor mange gange jeg prøver, så kommer den samme meddelse igen.

Jeg har prøvet med både Widows XP og Vista, men lige lidt hælper det.

Harddisken er helt tom, men hvordan kommer jeg til at kunne bruge den igen?

Med venlig hilsen Bjarne L. Sørensen

 


zuenonentu
Abonnent

    Hej Bjarne

    Det lyder som om at din eksterne harddisk er blevet formateret til “RAW” format, som Windows ikke understøtter direkte. Hvis du er lidt teknisk, kan du med hjælp af Windows dog alligevel formaterer den om til FAT systemet (som nok var det der lå der før) gennem (for Vista og Windows 7)

    Kontrolpanel -> Søg efter “Administration” -> Opret/Formater partitioner og derefter højreklikke på drevet din eksterne harddisk har fået, og vælge Formater diskenhed. Herefter skulle du være i stand til at vælge FAT filsystemet og formatere den til dette system, hvorefter Windows skulle kunne genkende og bruge din eksterne Harddisk.

    Mvh

    Jannik Davidsen

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.