genstart problem

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Mogenshk69
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en:w 10
Beskrivelse af problemet: Hej ,jeg har besøgt en ven der har en Acer computer der fra ny havde  w8 installeret og nu w 10,

problemet nu er at når han tænder computeren kommer der en orange meddelelse at computer genstarter om en time , genstarter computeren så, GÅR DEN I SORT og er ikke til at starte igen uden ekspert hjælp, der har været en og set på problemet,,startet computer op igen og siger der er en fejl!!!! men ikke rettet den ? nu tør min ven ikke andet end at slukke computer inden den time er gået (der er nedtællingsur på meddelelsen) er der nogen der har haft lignende problem ?

MVH MOGENS H. KRISTENSEN

Vedhæftede filer:

Mogenshk69
Registreret bruger

    er der slet ingen der kender til lignende problem

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Beklager forsinkelsen, vi har ret mange spørgsmål for tiden.

      Problemet ligger i, at Windows-udgaven er forældet, og dermed ikke får vigtige opdateringer. Windows prøver så at opdatere til en nyere version, men noget (det er svært at se hvad) går galt, og så prøver den igen. For at bryde den cirkel skal du installere Windows igen, f.eks. fra en USB-nøgle. Microsoft har en detaljeret vejledning til det her:

      https://support.microsoft.com/da-dk/windows/indstillinger-for-genoprettelse-i-windows-10-31ce2444-7de3-818c-d626-e3b5a3024da5

      Det kan gøres uden at det går ud over dine dokumenter. Hvordan det går for installerede programmer er lidt mere kompliceret. Når Windows 10 allered er installeret, bliver det ikke nødvendigt at indtaste en licenskode.

      Nu vi er ved det, vil jeg lige spørge til, hvor gammel computerens harddisk er?

      Hvis harddisken er nogle år gammel, vil jeg anbefale at bruge anledningen til at skifte den til SSD, eller (hvis der er plads i computeren) at supplere den med en SSD, og så installere Windows på SSD-drevet. Det vil gøre computeren langt hurtigere, samtidig med at du kommer ud over risikoen for at harddisken er ved at være slidt.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.