Genstarter af sig selv

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
aage
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet: Når min pc har stået uden aktivitet genstarter den efter ca 10 minutter, også selvom jeg ikke har logget ind på windows endnu. Den bliver simpelthen ved med at genstarte når der er gået de ca. 10 minutter. Hvad skal jeg gøre for at rette dette problem.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som et problem i Windows’ strømstyring. Prøv at se, hvad Windows er sat op til at gøre efter 10 minutters tilstand – og vælg noget andet.

    Hvilken PC har du, i øvrigt? At vide det kan hjælpe til at finde en løsning.


    aage
    Registreret bruger

      Det er en vision pc der er ca 5 år gammel. problemet er først startet for ca. 1 måned siden. Windows er ikke sat op til at gøre noget andet end at gå i pauseskærm efter 10 minutter.

      Hvis du ikke så den vedhæftede fil inden du svarede så har jeg vedhæftet det igen.

      Vedhæftede filer:
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Tak for billedet – og det bekræfter min mistanke:

        Problemet ligger i Strømstyring, muligvis i samarbejdet med grafikkortet. Jeg vil tro at en opdatering har bragt en fejl i driveren, som udløser den blå skærm. Strømstyring er forbløffende komplekst.

        Så, som jeg foreslog: Vælg noget andet. En anden eller ingen pauseskærm (problemet er nu næppe der), en anden tidsfrist, en anden indstilling for slumring. Det kunne få ram på problemet.

        Men det er naturligvis en lidt overfladisk måde at arbejde rundt om problemet. Først og fremmest skal du sikre, at driverne i din PC er helt opdateret, inklusive den til skærmkortet.


        aage
        Registreret bruger

          Jeg behøver slet ikke at logge ind på windows, jeg skal bare trykke på startknappen og vente ca. 10 minutter, så genstarter computeren og det bliver den ved med, så længe jeg ikke røre den.

          Når jeg bruger computeren sker der ikke noget, før jeg jeg lader den stå i 10 minutter, så genstarter den.

          Jeg har prøvet flere indstillinger, både med pauseskærm og strømstyring, uden det hjælper.

          Jeg har et program der hedder Driver booster 5.5 pro til at opdatere alle driverne og windows er også opdateret. Nu har jeg prøvet at sætte pauseskærmen ned til 5 minutter og vil se hvad der sker.

          Den eneste driver jeg ikke kan opdatere er High definition audio, om det er et forældet program der ikke kan opdateres ved jeg ikke.

          Det hjalp heller ikke at sætte pauseskærm til 5 minutter pc genstartede stadig efter 10 minutter. Jeg har nu sat strømstyringen til høj og det hjalp heller ikke.

           


          aage
          Registreret bruger

            Problemet løste sig selv da jeg installerede den seneste windows opdatering.

            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Hej Aage

              Tak for tilbagemeldingen – problemer, der løser sig selv, er et underligt fænomen…

              Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.