Google chrome 64-bit

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Carsten1949
Medlem

Jeg har W7x64 på en HP Pavillion 532sc.

Der er konstant 4 processer chrome.exe*32 der kører og er storforbruger af min hukommelse. Vil det ændres hvis jeg indstallerer 64-bit versionen og hvordan gør jeg det og vil det få indflydelse på min googlekonto?

Kan jeg se hvilken version af google jeg har nu?

Venlig hilsen – Carsten

Tao
Tao
Supporter

    Hej Carsten, 

    De mangle processer, du kan se i joblisten, skyldes at Google Chrome anvender en teknologi hvor apps og tilføjelsesprogrammer kører i separate processer, der er distinkte fra browseren selv – dette giver ganske logisk en række fordele ved nedbrud. Grundlæggende har hver fane sin egen process med mindre fanerne er fra samme domæne. Hvert tilføjelsesprogram og udvidelse vil ligeledes have sin egen fane. 

    Af ovenstående forklaring kan det udledes, at det ikke gør nogen forskel på hukommelsesbruget og processerne i din jobliste om du installerer en 64 bit-version af Google Chrome. Til gengæld kan det altid anbefales, at du anvender en 64 bit-version af Google Chrome, da denne giver større stabilitet, hastighed samt sikkerhed. 

    Du kan tjekke hvilken version du har ved at trykke på de tre horisontale strger yderst til højre, vælg Indstillinger og dernæst Om i panelet til venstre. Her fremgår det hvilken version, du anvender. Hvilken version af Google Chrome du anvender har ingen indflydelse på brugen af din Google-konto.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.