Grøn/orange “kugle” efter ilagt programmer fra CD’en

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Lars Hvid
Medlem

Jeg har to spørgsmål.

1. Efter at have lagt F-Secure med back up delen ind på min pc og efterføglende G-mail notifier Pro har jeg på flere ikoner fået en lille grøn/orange kugle i nederste venstre hjørne af ikonet og adskellige billeder (dog ikke når de bliver vist med hele billedet), hvilket er irriterende. 

Hvad kan være årsag til dette? Jeg har ikke lagt andet ind og ikke tidligere været ude for dette.

F-Sucure ser ud til at være et godt program og “kører” godt. Derimod har jeg været nødt til at lægge Gmail Notifier Pro om adskellige gange. Ærgerligt, da jeg synes det er et godt program. Hvad kan årsagen evt. være? Det kan dog nogle gange startes igen med “kør som administrator”

Min pc er en stationær HP 5 mdr gammel og med Windows 7.

 

På forhånd tak

Hilsen

 

Lars Hvid

Det er formodentlig (et skærmskud ville være velkomment) en indikation af, om filen er sikkerhedskopieret eller ej. Jeg har ikke F-Secure Backup installeret, men vil tro at det kan reguleres i programmets indstillinger.

Ang. Gmail Notifier vil jeg foreslå at åbne en separat sag med den og give nogle flere detaljer om, hvorfor det har været nødvendigt at installere programmet igen. Meget gerne med et skærmskud, der viser problemet.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.