Hardware driver problem

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  pripsky 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Connie Jensen
Medlem

Hej

Jeg har en zepto 3215w den var født med vista home premium og der have jeg ikke nogle problemer med hardware driver. Jeg har så reformateret den og installeret windows 7 ultimate 64 bit og det virker fint, men når man så ser i enhedshårdteringen i Windows 7, så er der nu 4 ukendte enheder som man ikke kan se hvilke driver man skal insatlere. Jeg har en driver cd men den nytter ikke noget. Hvordan finder jeg ud af hvilke driver jeg skal instalere, findes der et godt program, som kan fortælle hvad for noget hardware man har i sin pc eller skal man bare leve med problemet.

Håber at der er nogle som kan hjælpe mig


pripsky
Abonnent

    Hej.

    Du kan downloade programmet DriverAgent – cleverbridge. Her kan du få en komplet oversigt over hvilke drivere du har og endnu bedre hvilke du mangler. Programmet giver desuden en henvisning til hvor du “muligvis” kan hente de manglende drivere.

    Hilsen Preben 

    Hej Preben

    tak for dit svar, men det hælper ikke på mit problem.

     

    Nu er Zepto gået konkurs (jeg har selv en – argh!), så der er grænser for, hvad der kan gøres. En mulighed er at prøve Vista-driverne.

    Alternativt kan du undersøge, hvilket bundkort og chipset, der sidder i computeren, og så hente generiske drivere på producentens hjemmeside.

    Hej Henrik

    tak for din hjælp. men jeg har prøvet at sætte min zepto cd driver i og den er identisk med de driver, som man kan download, Problemet er jo at den siger ukendt enheder og det gør jo det meget svært, at finde ud af hvilke driver, man skal hente.

    Nu har jeg snart kørt længe med windows 7 på min zepto maskine og den køre supert i forhold til, da der var vista på maskine, så jeg har vlagt at leve med problemt og vil lukke tråden her

    Hilsen

    Spip jensen

      

     

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.