Hardwareacceleration m. v.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
svend frandsen
Abonnent
Jeg har installeret ny harddisk på min PC. Kører Windows Vista 32 bit. Får melding, at hardwareacceleration skal slåes til. Men hvordan gør jeg det???
 
På min PC nr. 2 (Vista 64 bit) har jeg fået problemer med Allway Sync (KFA 2012 – 7). Jeg kan ikke åbne programmet. Får meldingen:
 
Skin doesn’t exist: C:programfilesallwaysyncskinsdefaultprofile.htm
 
msg_err_box
msg_err_box_yes
 
Og derefter ja/nej-boxe
 
Jeg har prøvet at geninstallere, men får så beskeden, at jeg skal lukke programmet først, og da jeg ikke kan komme ind i det, så er det jo også ret umuligt.
 
Har forsøgt at fjerne, men får samme besked: programmet skal lukkes først.
 
mvh
 
Svend Frandsen
Sommerlyst 55
8500 Grenaa
 
 

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Svend Frandsen,

    Jeg svarer på dine problemer i punktform, da du har flere. Fremtidigt må du meget gerne oprette forskellige sager efter antal problemer du har. På den måde har vi nemmere ved at løse dit problem og andre abonnenter kan bedre finde løsninger i forummet.

    1) HARDWAREACCELERATION

    Tryk på Start, Kontrolpanel og dernæst Udseende og personlige indstillinger. Tryk på Juster skærmopløsning. Aktivér nu hardwareacceleration. Godkendt alt og luk boksene. Genstart din PC.

    2) ALLWAY SYNC

    Sørg for at Allway Sync er installeret på din PC. Installer nu programmet Revo Uninstaller, der ofte har været bragt på vores CD: http://www.revouninstaller.com/start_freeware_download.html

    Fjern nu Allway Sync med Revo Uninstaller. Når dette er gjort er alle programdata tilknyttet til programmet fjernet korrekt og du kan nu igen prøve at installere Allway Sync.


    svend frandsen
    Abonnent

      Vedr, Punkt 1: Har fulgt dine anvisninger, men får IKKE nogen mulighed for at slå hardwareaccelleration til – kun at justere skærmopløsningen. Har jeg overset noget. Hvis jeg har gjort det rigtigt, så skulle der hænge et billede af “Skærmindstillinger”

      vh

      Svend Frandsen

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Svend,

        Jeg har ikke selv en Windows Vista-maskine, jeg kan eftertjekke dette på, men fremgangsmåden burde være som følger:

        I vindet Skærmindstillinger, som du allerede har haft åbnet, trykker du på Avancerede indstillinger. Nu åbnes egenskaberne for din computers videoadapter. Her skal du trykke på Fejlfinding og dernæst Skift indstillinger. Hvis du bliver bedt om at give administratortilladelse, gør da dette. Flyt nu skyderen Hardwareacceleration til Fuld. Godkend alt og genstart din PC.

        Beklager den mangelfulde gennemgang, du fik i første omgang.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.