Heeeelt vildt langsom pc.

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet:

 

Min pc er vildt langsom. Når jeg er på Facebook, tager det 100 år at scrolle ned. Når jeg søger efter personer, tager det os 100 år når den loader flere profiler.

Outlook er os vildt langsom til at reagere.

Jeg har kørt Ashampoo winoptimizer, Malwarebytes antimalware, driver booster, Heimdal og Norton Security. Der er ikke noget at komme efter der, så hvad kan der så være galt?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det var udmærket undersøgt – specielt Malwarebytes ville jeg anbefale i den situation.

    Det lyder som en overbelastning af ram/harddisk. Lad mig starte med at spørge til, hvor meget ram, du har, og om harddisken er ved at løbe fuld?

    Du kan også se data om belastningen fra Windows’ Jobliste. Tast Ctrl+Shift+Esc for at aktivere den – og vedlæg meget gerne et par skærmskud af fanebladet Ydelse, så jeg kan se nærmere å det.


    smiley-74
    Abonnent

      Jeg har 8 gb ram. Og jeg tror ikke den er ved at løbe tør for lagerplads.

      Det er en ældre pc efterhånden. En Asus k56cb.

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Gode skærmskud, tak. Både hukommelse og diskplads er i orden.

        Men jeg bemærker et CPU-forbrug ganske tæt på 25 %. Det antyder, at en proces ligger i baggrunden og bruger al kraft fra en af dine CPU-kerne. Prøv at klikke på Processer for at finde ud af, om der er en proces, der er løbet amok og bruger al tilgængelig CPU-kraft (for en enkelt kerne). Den proces kan du slå ihjel, og så se om problemet går i sig selv. Løser det problemet med ydelsen, kan du ændre eller afinstallere det skyldige program.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.