Hvid skærm og dårlig reaktion

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
mti1108
Medlem

Hej, 

Jeg har en asus bærbar som jeg købte fordi jeg godt kunne tænke mig at bruge den til at spille på men så skete dette.

Når jeg sidder og spiller går min skærm bare i hvid med nogle sorte striber vandret over skærmen og det er ligemeget hvordan skærmen står, om den står lodret eller er lagt frem eller tilbage, det sker omkring 30-60 min efter jeg er gået ind i et spil, 

jeg har aldrig prøvet det er sket i en brower eller lign. det går væk vis jeg slukker skærmen og tænder den igen men så lukker spillet ned. 

 

Mit andet spørgsmål er at når jeg spiller et spil så begynder den at reagere rigtig langsomt så når jeg flytter musen på mussemåtten går der 3-5 sek før den reagere på skærmen, 

 

jeg er rigtig ked af det over det er sket og håber virkelig på svar på mine problemer. 

På forhånd tak 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Umiddelbart lyder det som om din Asus ikke er kraftig nok til at afvikle de spil du ønsker.

    Prøv at opliste din pc’s specifikationer og sammenlign med det specifikationer dine spil kræver.

    Mange bærbare halter især på grafiksiden når det gælder krævende spil og for at kunne hjælpe dig må du fortælle om din pc og de spil du bruger.


    mti1108
    Medlem

      det er en asus n90. 

      den har vista premium 

      cpu: duo p7350

      grafik: nvidia geforce gt 130m

      Jeg har spillet: battlefield bad company 2 før problemet og det virkede fint samt modern warfare 2 og diablo, minecraft, battelfield 2, call of duty modern warfare 1 og call of duty world at war

      Jeg kan godt spille team fortress 2 der er det meget sjællendt at problemet forkommer, der kan det komme måske efter 2-3 timers spil. 

      så jeg syntes det er mærkeligt at det forkommer på forskellige tidspunkter når jeg har spillet. 

       

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Umiddelbart skulle der ikke være de store problemer med at din pc kan afvikle dine spil og du har jo åbentbart også før kørt disse spil uden nævnte problemer, så jeg hælder til at din pc simpelthen bliver for varm eller at din grafikdriver af en eller anden årsag er ‘out of date’.

        Sørg for en grundig rengøring af pc’en indvendigt og vær specielt opmærksom på udluftningsrillerne som kan være helt stoppet til af hår og støv – symptomerne på langsom reaktion af f.eks. musemarkøren, samt at det kommer på forskellige tidspunkter, er et tydeligt tegn på overophedning.

        Det kan selvfølgelig også være en af dine ramklodser som er defekte eller, i værste fald, dit bundkort som er ved at give op (skulle dog næppe være tilfældet med en 2 år gammek pc, men dog set før).

        Hvis en grundig rengøring ikke hjælper må du prøve at opdatere din grafikdriver, men tag nu én ting ad gangen…


        mti1108
        Medlem

          Rengøring inde i computeren er det noget jeg selv kan gøre eller er det noget jeg skal have nogle folk til at gøre for mig ? 

          Mange tak for svarende det gjorde mig glad at det ikke et noget stort problem 

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Allerførst må jeg lige pointere at jeg ikke på nogen måde kan garantere at det er et mindre ‘ufarligt’ problem du tumler med – det er kun en umiddelbar vurdering ud fra hvad du selv beskriver og jeg vil nødigt holdes op på at der ikke kan være noget mere alvorligt i vejen med din pc…Jeg kan jo ikke vide de ting præcist – dette bare for lige at slå fast at jeg (og Komputer For Alle) naturligvis vil holdes ‘ansvarsfri’ ift de råd der gives her i Forum.

            Nå men nu til det andet…På undersiden af pc’en sidder nogle låg man kan skrue af med en lilleskruetrækker – herunder befinder sig HD, ram m.m. og tit er der adgang til blæseren. Her kan der samle sig støv og hår i diverse udluftningsprækker og revner, som nemt kan fjernes.

            Hvis du på nogen måde føler du ikke er helt sikker på at dykke ned i herlighederne, vil jeg dog forslå at du konsulterer et værksted eller en person der har prøvet den slags før – du kan nemt komme til, uforvarende, at gøre skade på de ædlere dele og hvis det viser sig at der er behov for dybere indtrængen er det måske bedst at overlade det til et værksted. Muligvis kan du også få et værksted til at teste bundkort, cpu, grafikkort og ram for eventuelle fejl…

            Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.