Hvilket baggrundsprogram?

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Johan Johansen
Medlem

Når jeg vil lukke min bærbare Win.7, ned kører der et baggrundsprogram som ikke tillader automatisk nedlukning. Hvordan finder jeg ud af hvad det er for et program, og om jeg kan fjerne det.

Tao
Tao
Supporter

    Hvordan ved du dette? Jeg går ud fra at du får en form for besked – vil du ikke sende et billede af denne til mig?

    Når jeg forsøger at lukke ned for jeg en besked (vedhæftede skærmdump) om at der kører et baggrundsprogram og et spørgsmål om jeg vil gennemtvinge en nedlukning. Jeg siger ja, for jeg kan ikke finde ud af hvad det er for et program. Når jeg så igen vil starte op sker dette ikke automatisk men jeg skal bekræfte bruger.

    Mvh. Johan

    Tao
    Tao
    Supporter

      Lukker boksen ikke ned af sig selv efter nogle sekunder, hvis du ikke trykker på noget? Altså af Windows fortsætter sin nedlukning?

      For boksen er faktisk ikke rigtigt en fejl, det er bare en boks, der fortæller dig hvad din computer laver. Og her lukker den baggrundprogrammer ned. Altså ikke store programmer som Word, Internet Explorer osv., men små programemr der kører i baggrunden.


      kaj abildgaard
      Abonnent

        Jeg har nu fået samme problem med baggrundsprogram. Der må da være en mulighed for at se, hvad det er for et program. Jeg er bange for at det er et uønsket program, som har sneget sig ind. “Advarslen” er af nyere dato.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.