I er mit sidste håb!!!

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år siden.
Oprettet af
larsjensen
Abonnent

Jeg har lige købt et Brugt mediecenter (Fujitsu-Siemens Scaleo E). Problemet er mediecenter-delen, som ikke vil afspille optaget TV eller live-TV. Beskeden jeg får er: Visse filer som bruges til afspilning af video er ikke installeret eller virker ikke korrekt. Genstart PC eller mediecenter.

  Jeg kan godt afspille i media player, men det er ikke optimalt. Jeg har søgt på diverse fora og prøvet nogle af de gode råd der fra, som heller ikke har virket.

  Dette er min anden Fujitsu-Siemens Scaleo E. Den første havde samme problem, men problemet blev afhjulpet ved at genstarte PC, men denne er genstridig.

  Har I været ude for det samme, og har I fået løst det og hvordan???

Har du prøvet at geninstallere operativsystemet (Windows)?


larsjensen
Abonnent

    Jeg har prøvet 2 forskellige harddiske. Jeg har prøvet at geninstallere Windows flere gange, og problemet vedbliver at dukke op.
      Det frustrerende er, at jeg ikke kan finde ud af, hvilke filer som mangler. Der er ingen fejlkode, som kunne være en hjælp. 
      Til sidst var vi så desperate, at vi kørte en “sfc /scannow”, som selvfølgelig heller ikke hjalp! 

    Jeg har ikke umiddelbart nogen forslag, men mistænker at modellen (den er 6 år gammel) er forældet, både TV-signaler programguidernes format er ændret flere gange i de seneste år.


    hsaalykke
    Medlem

      Hej Lars.

      Jeg har selv haft en lign. model og kom ud for det samme (fra NY af) og jeg kunne ikke få hjælp fra det sted jeg købte den og der gik næsten 3 mdr. for jeg selv fik det løst:

      I bunken med software der fulgte med maskinen, lå en CD med et program, jeg mener hed PowerDVD 4 el. 6 og efter jeg installerede dette, så kørte ALT, men der stod INGEN steder at man skulle installere dette, men der jo åbenbart en grund til at det fulgte med Mediacentret da det blev købt.:)

      Mvh. Søren Simonsen.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.