Ingen lyd

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
kbjvest
Abonnent

 

Hej panel.

 

Jeg er lige blevet færdig med at geninstallere win-vista med alle tilhørende opdateringer fra microsoft, samt øvrige relevante drivere. Bagefter opdager jeg, at der ikke er nogen lyd.!! Ved check i ’Egenskaber for hardware’ ser jeg at der fejl ved mine audio-driver, ’IDT High Definition Audio Codec’. Jeg går op på deres hjemmeside og henter driveren. Efter installation vises der ikke længere fejl i ’Egenskaber for hardware’, og under detaljerne skrives, at ’Enheden fungerer korrekt’. Men, nede i højre hjørne viser lyd-ikonet fejl.! Ved højreklik kan jeg åbne muligheden ”Åbn lydstyrke”. Nu vises en rude med følgende besked: ”Der er ikke installeret en lydenhed”.

 

Her bliver jeg overrasket; – der skal ikke være installeret en lydenhed. Jeg benytter mig af den på motherboardet installerede lydenhed. Hvorfor kan vista ikke finde denne lydenhed, som den ovenover fortæller fungerer korrekt.?

 

m.v.h. kbjvest

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Kan du prøve at tage et skærmskud af Egenskaber for hardware, Enhedshåndtering (med Lydenheder udvidet) og så fejlmeddelelsen?

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.