Irriterende talebobler

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Komputer for alles Supportteam 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Peter J
Medlem

 

Hver gang jeg starter min pc, kommer der en irriterende taleboble i nederste højre hjørne, der fortæller mig, at Windows ikke kunne få forbindelse til min netværksharddisk. Forbindelsen bliver altid oprettet efter advarselen, som derfor er overflødig og træls. Der kommer også tit en advarsel om, at jeg ikke har nogen firewall aktiveret. Kan man slå de irriterende balloner fra – og er det klogt?

Det kan gøres ved at ændre en enkelt værdi i Windows’ registreringsdatabase, hvor EnableBalloonTips skal ændres fra 1 til 0. Og vi har et program, der gør det for dig. Der er to små stumper kode. Dobbeltklik på DisableNotificationBalloons  for at få ballonerne væk. Vil du en dag have dem igen, så dobbeltklik på EnableNotificationBalloons. Som sagt kan det også gøres manuelt, men registreringsdatabasen er ikke et sted at spøge med. Man kan nemt ødelægge noget vitalt ved at ændre den forkerte ting. Derfor skal du også svare Kør, Fortsæt og Ja til de tre advarselsvinduer, der kommer frem.

Du skal være abonnent for at skrive et indlæg