Java – Internet Explore problem

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  hanne.spelling730407 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
hanne.spelling730407
Abonnent

Har pludselig fået problemer med enten Internet Explore eller Java. Da jeg på PKA.s hjemmeside skulle logge ind via NemId, var Java tilsyneladende ikke tilgængelig. Den kunne ikke aktiveres. Det samme skete i min Netbank. Derfor fjernede jeg Java, og ville efterfølgende installere det igen. Men når jeg nu åbner Internet Explore, dukker der en boks op med følgende tekst:

 

Kontrol af brugerkonti

Vil du tillade at følgende program foretager ændringer på computeren?

Programnavn: (Java TM) SE Runtime Environment 6 Update 43

Godkendt udgiver: Sun Microsystems, Inc.

Filoprindelse: Harddisk på denne computer

 

Hvis jeg klikker ja, sker følgende: Se vedlagte fil

Hvis jeg klikker nej, åbner Explorer på min startside. Hvis jeg så forsøger at åbne en ny fane, sker det samme, som når Explorer skal åbnes.

 

Jeg forsøgte først med at fjerne Java, og ville så herefter geninstallere den. Dette ikke muligt, idet jeg får samme skærmbillede, som den vedhæftede fil.

Derfor har jeg gendannet systemet til en dato, der ligger ca. 8 dage forud for disse problemer, og hvor jeg er helt sikker på at alt fungerede. Derudover har jeg scannet computeren. Har altid et opdateret antivirusprogram. Norto 360 Premier Edition. Dette har heller ikke hjulpet. Er der een der kan hjælpe mig så jeg igen kan bruge Explore og ikke mindst NemId, som jo kræver Java.

 

Hanne

 

Har nu selv fået løst problemet. Fandt ud af, at der var 2 forskellige versioner af Java installeret. Efter et par forsøg, lykkedes det at få fjernet begge programmer, genstartet computeren og efterfølgende endelig at “få lov” til at downloade og installere den nyeste Java. Alt fungerer nu igen, og der er absolut ingen problemer med at bruge NemId på de hjemmesider, hvor der er behov for dette.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.