Jeg kan ikke overføre mapper til nyt D-drev

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Hoyholm
Abonnent

<p style=”text-align: right;”>Windows-udgave på pc’en: WIN 10
Beskrivelse af problemet:</p>
Jeg har oprettet et nyt D-drev på min PC ved hjælp af Mini Tool, hvilket gik helt efter planen, men jeg kan ikke overføre billed- og dokumentmapperne m.v. til det nye drev. Der kommer en meddelelse om, at ”mappen ikke kan flyttes fordi der allerede findes en mappe, der ikke kan omdirigeres, på samme placering. Adgang nægtes.”
Nu er min stifindes opdelt i tre afdelinger – Hurtig adgang, Skrivebord og Denne PC – hvor f.eks mapperne Billeder og Dokumenter findes alle tre steder, og er tilgængelige. Ligger problemet her+

mange tak for hjælp.

MVH Odd Høyholm, Dyssegård
Jeg bruger aldrig Hurtig adgang og Skrivebord, men kun Denne PC. Hvad skal jeg med de to andre, og kan de slettes?
Se i øvrigt vedhæftede screenshots. Mange tak for hjælp.

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det, du rammer her, er at Dokumenter (og de andre mapper) er Systemmapper, ikke mapper direkte på harddisken. Det gør det muligt for et program kan gemme direkte til ‘Dokumenter’, uanset hvor den konkret er placeret på en bestemt PC. Det er overordnet praktisk, men giver små overraskelser som denne.

    Det er heldigvis til at løse: Højreklik på Dokumenter og vælg Egenskaber. Klik på fanebladet Placering, Klik på knappen Flyt og vælg den mappe, du vil flytte til. Klik på OK for at sætte gang i processen. Jeg har ikke skærmskud af det hele, men her kan du se, hvordan du kommer i gang:

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Og så til spørgsmålet om at Hurtig adgang og Skrivebord fylder i Stifinder. Den enkleste måde at løse det er at bruge ‘pilen’ til venstre for mapperne til at klappe dem ind, så de blot fylder en linje hver. Min Stifinder er sat lidt anderledes op, men viser princippet udmærket:

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.