Kan ikke optage lyd

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
abchris
Medlem

Jeg har fået et problem med at optage lyd. Det har jeg tidligere kunnet, men nu kan jeg pludselig ikke mere. Jeg har brugt Sandberg USB Sound Box 7.1 i mere end 1 år, og jeg har været godt tilfreds.

Jeg har før optaget musik mm fra musikfiler på computeren eller fra CD ved brug af programmet Audacity (og WavePad). Men nu kan det ikke lade sig gøre mere, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at få det til at fungere. Jeg har også forsøgt at optage fra VHS til PC med en videograbber og programmet AVS Video Recorder. Jeg kunne fint høre lyden, mens jeg optog fra VHS, men da jeg skulle afspille det optagede, så var lyden ikke optaget!

Højtalere virker fint og afspiller alt. Så det er kun problem med at recordere lyden.

Jeg mener, at der må være en eller anden indstilling, som jeg er kommet til at ændre, men jeg syntes, jeg har checket alle mulige indstillinger, så nu er jeg snart ved at blive vanvittig og håber, at I kan hjælpe.

Jeg har vedhæftet print screen af nogle af de instillinger, som pt er på computeren, men jeg har som sagt forsøgt med næsten alle mulige kombinationer, syntes jeg – og altså uden held.

Kan I se eller forestille jer, hvad jeg måske gør forkert eller mangler?

Med venlig hilsen
Arne Christensen


Anonym

    Måske det er ved “Indgående linie” der skal være et grønt flueben, det er der hvor der er grønt flueben ved “Mikrofon” og “Stereo mix”


    abchris
    Medlem

      Nu har jeg så også bemærket, at når jeg ser WebTV er lyden forsinket i forhold til billedet. Sådan har det ikke været før, så – kan det have noget at gøre med mit lydproblem?

      Håber, der er nogle, der kan gennemskue mit problem.

      hilsen / Arne Christensen

      Jeg vil tro, du har løsningen i sigte:

      Måske det er ved “Indgående linie” der skal være et grønt flueben

      Det giver den lyd, der går ind i enheden. “Stereo Mix” vil være lyd behandlet af enheden, og derfor underkastet indstillinger i dens driver og styreprogram.

      Den forsinkede lyd tror jeg er et andet problem. Jeg vil foreslå at åbne et nyt spørgsmål om det, hvor du giver flere detaljer om hvordan og hvor meget, den er forsinket.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.