Kan ikke slukke el.genstarte

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Freddy R.Pedersen
Medlem

Jeg har fået et vindue frosset fast på mit “Skrivebord” som jeg ikke kan fjerne ! Det er et fra “Uniblue, med RegistryBooster 2011-InstallAware guide-Installware Wi…”   hvor man skulle opdatere ?  Jeg har fjernet det indkøbte program fra PCèn, men kan ikke få det vindue fjernet fra skrivebordet, og så længe det er der, kan jeg ikke slukke eller genstarte (ved automatiskeopdateringer) min PC m. Windows XP 

Jeg lader nu min PC gå i dvale, hvergang jeg lukker den ned. Men har nu brug for at genstarte, da jeg har fået en opdatering fra Windows, som ikke kan lade sig gøre. 

 


Tips3
Medlem

              Værre bøvl

    Jeg tror at din XP styresystem er ødelagt, og det er nok ganske vanskeligt at finde fejlen, hvis uniblue ved afinstallationen har fjernet nogle filer i XP og lavet alle mulige skader.

     

    Men en god løsning er at slette harddisken total, ja sæt den til USB stikket i en anden computer, og også slette hele disken med eraser, og derpå lave en spritny installation med XP, og den bliver som ny.

     

                          Hilsen Lotto

    Tak for svaret, som for mig, ser besværlig ud, men jeg håber noget vil lykkedes for mig ?

    Kan en “System gendannelse” af PCen hjælpe mig, så jeg kan få Windows opdateringerne gjort færdig, da jeg hele tiden får besked om at genstarte ?

    Ja, man skal ikke lade sig friste af kendte/ ukendte programmer fra “Uniblue” som jeg nu har erfaret som kan gå ind og ødelægge noget i styresystemet

     Hilsen Freddy


    Tips3
    Medlem

                   Umuligt at svare korrekt på dit spørgsmål.

       

      Min erfarring er at mange programmer kan man fjerne helt uden problemer.

       

      Men nogle programmer laver en slem gang rod i computeren når man fjerner dem, måske en toptrænet Windows ekspert kan rette de fejl som opstår, jeg ved det ikke.

      Du har da måske kun den ene mulighed at prøve en systemgendannelse fra før at problemet kom, men hvis at der er ødelagte filer, eller at nogle filer er fjernet sammen med uniblue, er det vanskeligt at spå om resultatet.

       

      Og så er der jo kun den store opgave for os almindelige mennesker, at lave en ny installation som eneste mulighed, hvis at alt andet svigter.

       

                            Hilsen Lotto………………

      Tak for din hjælp Lotto

      Jeg har nu lavet en “System gendannelse” fra før problemet opstod, og det vindue med Uniblue, som omtales fra starten, er væk, og jeg kan genstarte og få opdateringerne fuldført.

      Men “Uniblue” symbolerne kom igen ind på skrivebordet, men ved “klik” på dem, får jeg at vide de ikke kan bruges.  Uniblue er også inde på “tilføj/fjern programmer” igen = Uniblue RegistryBooster 18,11Mb og Uniblue SystemTweaker 16,94Mb, Som jeg ikke kan fjerne, uden det påvirker andre brugere, (som jeg får en melding om) så spørgsmålet er hvordan jeg kan fjerne dem, uden det skaber problemer igen ? 

      Hilsen Freddy

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.