Kernel Power 41 fejl

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
aaseole777
Abonnent

Jegt har sloges med problemet, at Windows 7 har meldt, at der var opstået en Kernel-Power 41 (63) fejl. I hændelsesloggen siges der, “Systemet har genstartet uden først at have lukket korrekt ned”. Lidt mærkelig, da nedlukningen sker via Luk Computerknappen.

Problemet “fryser” Computeren, der ender i en “blå” skærm. med angivelse af diverse fejlkoder. Til tider kan “systemet” reparere sig selv, men i andre situationer  så man sluttelig må tage strømmen, for at lukke ned. Ved genstart kører computeren fint igen. Men inden for en kort tid, er problemet kommet tilbage indtil flere gange. Efter en tur på nettet, kan man se, at mange andre har samme problem, med lige så mange foreslag på løsninger. F. eks. opdatering af bundkort.

En anden foreslog, at man slog den automatiske sleep funktion fra. Det prøvede jeg. Hvad end der var årsagen, så har jeg ikke haft “fejlen” i de sidste 8 uger. Så hurra for det!

Spørgsmålet er bare,- hvad forårsager et sådant problem?

Venlig hilsen

Morfar

 Jerg medsender et “foto” af indstillingen i Enhedshåndtering. Ved ikke hvorfor NVIDIA High Difinition Audio fremkommer 6 gange. Det er ikke noget jeg har lavet.

Spørgsmålet er om man kan slette nogle af dem?

Selvom du har fundet en måde at omgå problemet, er det formodentlig ikke løst. Andre har sporet fejlmeldingen til lyddriverne, specifikt at der er for mange lyddrivere installeret i computeren, der kæmper med hinanden. Se denne tråd for et eksempel:

http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-vista-windows-7-support/434613-solved-kernel-power-41-63-error.html

Nu er det muligt, at du er godt tilfreds med tingenes tilstand de seneste 8 uger. På den anden side mistænker jeg, at du er nysgerrig nok til at gå ind i Enhedshåndtering for at undersøge, om der er for mange lyddrivere installeret, og søge at løse problemet ved at fjerne dem. I så fald vil det være nyttigt at have en frisk driver klar på harddisken, så du kan geninstallere den bagefter.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.