Kopierer musik fra cd.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
lOJ
Medlem

Hej Har købt en pakke cd (3 stk) med musik på,når jeg prøver at kopierer nr. 2 og nr 3 cd er det altid nr. 1 den viser ,jeg har prøvet alt , f at kopiere nr 3 først men nej så  får jeg etteren ,når jeg afspiller dem på cd afspilleren til min radio er der ingen problemer hvad er der galt,?

hilsen lars

Tao
Tao
Supporter

    Hej Lars,

    Indspiller du cd’erne med Windows Media Player?

    Her kan en typisk fejl nemlig være, at programmet bliver forvirret over at der findes 3 cd’er i 1, så at sige. Du kan teste min teori ved at indspille alle tre cd’er og se om ikke 1 nummer på de cd’erne rent faktisk er forskellige. Så er det bare informationerne Media Player henter ned, der er forkerte.

    Du kan hente programemt MediaMonkey (som tidligere har været testvinder i Komputer for alle) og få dette program til at hente informationer ned til cd’erne. Det er markant bedre til dette.

    Du kan hente programmet her: http://www.mediamonkey.com/

    Hvilket program bruger du til at kopiere CD’erne med? Det kan være forvirret over lighed mellem CD’ernes titler.

    Selv bruger jeg det gratis og glimrende CDex, der kan  hentes her:

    http://cdexos.sourceforge.net

    Det gemmer til MP3 og mange andre formater, der siden kan afspilles i Windows Media Player eller hvad du ellers foretrækker. CDex finder også musikkens titler automatisk, blot du har indtastet din e-mail adresse i indstillingerne. Og så er det på dansk.

    To svar på samme spørgsmål – det kan ske, god fornøjelse 🙂

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.