Kopiring til ekstern driller

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
PeterBrinck
Medlem

Hej med jer!  🙂

Min computer driller mig. Så jeg skal have Win 7 geninstalleret. Jeg har derfor prøvet at kopiere hele min harddisk til en ekstern harddisk. Når jeg tjekker harddisken på pcen skriver den at det fylder 244 Gb. Og der er nok plads på den eksterne. Så jeg markere alle filerne og højre klikker og vælger “Kopier til mappe” så finder jeg den eksterne (E:). Den køre fint, og jeg giver admin. tilladelse til at fuldføre og alt det der. Noget tid bagefter er den færdig og jeg tjekker om alt er som det skal være og tjekker om alle filerne er der. Men på den eksterne skriver den at det kun fylder 28 Gb. Og program listen køre kun ned til G. Men så vidt jeg ved har jeg programmer som også starter med S og W. 🙂
Hvad går der galt, og hvad kan jeg gøre for at hele pcens harddisk bliver kopieret til den eksterne???
Håber virkelig der er nogle kloger hoveder derude som vil hjælpe! 🙂

– Spil4EverDK

Nydeligt dokumenteret, må jeg sige – gid alle gjorde det så fint!

Der er forskellige grunde til at kopien aldrig vil fylde det samme som originalen, ikke mindst funktionen Shadow Copy, der gemmer tidligere versioner af alle filer på harddisken. Andre elementer som sidefil og dvalefil giver det heller ikke mening at kopiere med.

Dertil kommer så, at fejl på harddisken kan få kopieringen til at standse undervejs.

Der er flere måder at håndtere det problem. En af de nemmeste er at bruge et egentligt program til sikkerhedskopiering, fx Macrium Reflect. Så kommer alt med.

En anden metode er at tage mapperne en ad gangen, og derefter bruge Stifinder til at sikre, at det korrekte antal mapper, undermapper og filer er kopieret. Det er noget mere omstændeligt.

En tredje metode er at bruge TeraCopy til at kopiere filerne. Den giver langt mere detaljerede oplysninger om, hvordan kopieringen skrider frem, om eventuelle problemer undervejs, og ikke mindst er det muligt at genoptage kopieringen, hvis noget skulle være gået galt undervejs.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.